Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 12 травня 2023, 01:17
1288
3

Ліга Європи. Рома мінімально обіграла Баєр на Стадіо Олімпіко

Єдиний гол забив Едоардо Бове

| Оновлено 12 травня 2023, 01:17
1288
3
Ліга Європи. Рома мінімально обіграла Баєр на Стадіо Олімпіко
Getty Images/Global Images Ukraine

Перший матч півфінального протистояння Ліги Європи між «Ромою» та «Баєром» відбувся в Римі на «Стадіо Олімпіко». Попри статус господарів, «Рома» не кинулася з перших хвилин на ворота Градецкі.

Команди боролися приблизно на рівних, і про збереження власних воріт турбувалися значно більше, ніж про створення загроз біля воріт суперника. І все ж "Рома" здобула мінімальну перемогу. У середині другого тайму молодий хавбек римлян Едоардо Бове вдало зіграв на добиванні, забивши свій перший у кар'єрі гол у Лізі Європи.

1:0 – рахунок, який робить «Рому» невеликим фаворитом перед матчем-відповіддю, однак жодної трагедії для «Баєра» не сталося. Особливо з урахуванням того, що правило виїзного голу вже не діє.

«Рома» – «Баєр» – 1:0
Гол: 1:0 – 62 Бове.

«Рома» – Руй Патрісіу, Челік, Манчіні, Рожер, Крістанте, Спінаццола, Матіч, Пеллегріні, Бове (Вейналдум, 76), Белотті (Дібала, 77), Абрахам.

«Баєр» – Градецкі, Фрімпонг, Та, Тапсоба, Коссуну (Баккер, 36), Інкап’є, Андріх, Паласіос, Віртц, Діабі (Адлі, 72), Гложек (Азмун, 72).

Попередження: Андріх (50), Діабі (57), Манчіні (58), Та (58), Абрахам (76), Рожер (89).

1:0. Бове, 63 хв.

Події матчу

63’
ГОЛ ! М'яч забив Едоардо Бове (Рома).
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
Ну пройде Рома Баєр хоча ще гра в Німеччині.. А далі  Севілья - чемпіон чемпіонів в ЛЄ вона так точно знає як здобувати кубок ЛЄ. Або Ювентус як не як можливе італійське дербі , давно нічого не вигравав в Європі .
Віталій Ткачук
Хм, Моур торік виграв ЛК, цьогоріч виграє ЛЄ. Я хоч більше симпатизую "орлам" в Серії А, але "вовки" аж ніяк не прогадали з призначенням Жозе. Це "машина" для здобуття трофеїв, є ще "тато Карло", вони "метри" тренерського цеху. Юрґену, Хосепу треба йти до них вчитися тактики. Зідан вчився в Анчелотті, результат всі пам'ятають.