Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
|
981
1

Вест Гем – АЗ Алкмар. Прогноз та анонс на матч 1/2 фіналу Ліги конференцій

Поєдинок відбудеться 11 травня о 22:00 за Києвом

Вест Гем – АЗ Алкмар. Прогноз та анонс на матч 1/2 фіналу Ліги конференцій
Getty Images/Global Images Ukraine

11 травня на «Лондон Стедіум» пройде перший матч 1/2 фіналу Ліги конференцій, в якому «Вест Хем» зустрінеться з «АЗ Алкмар». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Вест Гем

Команда проводить найгірший сезон за Девіда Моєса. І недарма кілька разів найдосвідченіший шотландець опинявся на межі звільнення. Але у вирішальний момент таки виходило взяти чергову перемогу. Втім, досі не можна сказати, що ризик падіння в Чемпіоншип повністю нівельований, хоча в середині весни вдалося набрати низку безцінних очок. Натомість молотобійці показували практично стовідсоткову статистику в Лізі конференцій, при тому, що почали там грати ще з літньої кваліфікації. Лише у чвертьфіналі, на полі Гента, англійці дозволили господарям зрівняти рахунок. Але після цього у Лондоні була розгромна перемога над бельгійцями. Втім зараз буде, мабуть, найсильніший із супротивників - наприклад, у 1/8 фіналу британці розібралися з АЕК Ларнака.

АЗ Алкмар

Клуб досить досвідчений та статусний. Кілька разів він зміг навіть стати чемпіоном Нідерландів, неодноразово вигравав нідерландський кубок. Та й на євроарені це далеко не новачок - ще 1981 року діставався фіналу Кубка УЄФА. За підсумками минулого сезону сирні фермери фінішували 5-ми. Зараз в Ередивізії залізли вище, навіть були шанси потіснити Аякс, а то й ПСВ. Але головним успіхом підопічних Паскаля Янсена можна назвати виступи у Лізі конференцій. Там, як і Вест Гем, стартували з літньої кваліфікації, потім АЗ виграв свою групу, а в 1/8 фіналу сенсаційно вибили Лаціо - по 2:1 в обох матчах (нехай навіть італійці, схоже, на той момент вирішили зробити навесні акцент на серії А). У квітні, щоправда, програли 0:2 Андерлехту. Але потім вдалося взяти реванш, після чого був успіх у серії пенальті.

Статистика особистих зустрічей

Вест Гем рідко пробивався до єврокубків. Тож не дивно, що він уперше зіграє з АЗ.

Прогноз

Букмекерські контори таки більше вірять у господарів арени. Рекомендуємо погодитись, можна навіть спробувати фору -1 гол (коефіцієнт - 2,1).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Байєра – не найдовша безпрограшна серія. Скільки залишилося до рекорду?
Футбол | 04 травня 2024, 08:01 1
У Байєра – не найдовша безпрограшна серія. Скільки залишилося до рекорду?

«Бенфіка» з 1963 по 1965 рік не програвала протягом 48 матчів

ВІДЕО. Український воротар забив божевільний гол через усе поле
Футбол | 05 травня 2024, 00:13 3
ВІДЕО. Український воротар забив божевільний гол через усе поле

Максим Воронов відзначився першим голом за «Атлетіко Паранаенсе»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Springfield
Как то  трудно выбирать после нашего дерби.  Вот только из-за уважения к Яромленко и АПЛ одним глазиком можно первый тайм позырить.