Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 травня 2023, 22:19
11719
8

Мирон МАРКЕВИЧ: «Схоже, Ярославський уже відійшов від футболу»

Фахівець зробив сумний висновок про майбутнє «Металіста»

| Оновлено 10 травня 2023, 22:19
11719
8
Мирон МАРКЕВИЧ: «Схоже, Ярославський уже відійшов від футболу»
ФК Металіст. Мирон Маркевич

Колишній головний тренер «Металіста» Мирон Маркевич висловився про сьогоднішнє тяжке становище харківського клубу, який має фінансові проблеми.

«Звичайно, мені не хочеться, щоби вилетіла моя рідна команда «Металіст». Проте важко сказати, що буде далі. Мабуть, Ярославський уже відійшов від футболу. Добре, що виграли останній матч проти ФК «Львів» (1:0) і з'явилася бодай якась надія», - сказав Маркевич.

У цьому сезоні «Металіст» бореться за збереження прописки в УПЛ. Крім того, футболісти харківського клубу не отримували зарплату вже декілька місяців.

Оцініть матеріал
(149)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Dfs2262ar
Ярославський виявився таким самим лайном, як і курченко!
Lion
А он к футболу и не возвращался...
Пиар и не больше.
AleksDnipro87
А скільки було абалдєнних коментарів, пам'ятаєте? Трєпєщі Європа, Динамо.. Боротьба за ЛЧ.. І кроти, які вважали Металіст своїм "союзником". Вадо, тімофєюк, Макс крот про це вже забули? А я пам'ятаю.
Проте дивно, адже харківські й у "найкращі" часи не відповідали взаємністю донецьким, навіть більше – недолюблювали. У кротів не було, немає і не буде клубів-союзників ніколи.
Выталкиватель парашутистов
Скорей бы это недоразумение под названием Металлист, воссозданное убийцей Ярославским и существовавшее на его криминальные деньги, наконец-то пропало с футбольной карты Украины. У меня в голове не укладывается до сих пор - как можно играть в команде, которая существует на бандитские деньги,деньги, которые были отобраны у предпринимателей, бизнесменов при помощи рекета и мошенничества, или при помощи различных схем отобраны у народа Украины....