Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
6036
20

Кевін КЕМПБЕЛЛ: «Тірні – набагато кращий захисник, ніж Зінченко»

Екс-форвард «Арсеналу» порівняв двох захисників команди

Кевін КЕМПБЕЛЛ: «Тірні – набагато кращий захисник, ніж Зінченко»
ФК Арсенал Лондон. Олександр Зінченко

Колишній форвард «Арсеналу» Кевін Кемпбелл порівняв двох лівих захисників «Арсеналу», Кіріна Тірні та Олександра Зінченка:

«Кіран Тірні – набагато кращий захисник, ніж Зінченко. Нам потрібно опинятися у виграшних ситуаціях, якщо це вдасться робити – тоді зможемо випускати Тірні.

Але спочатку в цій виграшній ситуації потрібно опинитися. Не думаю, що Артета вважає, що Тірні може робити те, що робить Зінченко. І це проблема. Як в атаці, так і в захисті Тірні відповідає рівню фулбека АПЛ, 100%.

На жаль, у тому, як «Арсенал» будує гру і як атакує, Зінченко знає, як грати навіть із заплющеними очима. Думаю, треба зберегти Тірні, ми вже бачили травми Зінченка».

Олег Дідух Джерело: Twitter
Оцініть матеріал
(53)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Тарік1994
Взагалі Арсеналу ідеально було б купити на його фланг Канселу, а на місце Джаки поставити Зінченка і щоб вони по ходу матчу ситуативно мінялись ролями, це і надійсноті додасть і креативу. Але ж хто їм того Канселу продасть...
Vytas Meskauskas
на месте Зин мог быть любой с УПЛ, он не забивает, ошибки, а под давлением как и все Украинкие игроки просто не знают шо делать и играют с вратарем. По этому в Европе сразу прессинг против наших команд 
umnuy2
а то ничё что саня не защитник.Можно было бы с таким успехом сказать что он плохо играет на выходах в воротах
Octopus
И поругал, и похвалил, но больше похвалил, если читать не только заголовок.
Основных проблем применения Зинченко две - он быстро устает и хорош только когда Арсенал владеет мячом, под давлением теряется, начинает осторожничать и ошибаться. Поэтому он в нынешней его ипостаси никак не может быть ключевым игроком Арсенала, который борется за чемпионство, в долгосрочной перспективе на 3 - 5 лет. Об этом я тут давно писал, а мне какой-то унылый типок втирал про яйца, вот они у него есть и все, значит все норм))
kadaad .
НЕпонятно почему до тренера Арсенала не доходит, что Зинченко должен играть в полузащите, он не зажщитник.
samir_d
А ось я не впевнений. Як на мене вони десь на приблизно одному посередньому рівні (обидва губляться при тиску) по грі в захисту, а ось в атаці Зінченко значно конструктивніший.