Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
6814
17

ВІЛЛІАН: «Відчував, що українці та росіяни були братами»

Дуже дивне світосприйняття від одного з екс-легіонерів «Шахтаря»

ВІЛЛІАН: «Відчував, що українці та росіяни були братами»
Getty Images/Global Images Ukraine. Вілліан

Бразильський півзахисник «Фулхема» Вілліан, який пограв раніше в Україні за «Шахтар» і в росії за «анжи», відповів на запитання, чи підтримує зв'язок із кимось з представників цих клубів, котрі представляють країни, між якими йде кровопролитна війна.

«У мене є контакт із директором «Шахтаря» в Україні та із хлопцем, який був перекладачем, коли я грав за «анжи», і який став моїм другом. Це складна ситуація. Я навіть не говорю про це з ними, тому що вони почуваються некомфортно. Це погано для всіх. Але коли я грав там, я не помітив жодної ворожості між ними. Я відчував, що вони були братами, близькими сусідами. Ніколи не думав, що може бути війна», - заявив Вілліан.

Раніше бразильський хавбек заявив, що більше ніколи не хоче повертатись до Бразилії, де невідомі погрожували членам його родини.

Оцініть матеріал
(44)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Игорь Нестеренко
Я відчуваю, що бразильці і португальці один народ! одна мова все ж таки, та й писдов під хвоста португали давали бразильцям століття, торгували пращурами Вілліана і т.д. Ну чим не братські народи?
BUROSTAVOK
Відчуваю,що колись Бразілія та Аргентіна були братами)))
Springfield
Он же не знает что "россиянин" это не национальность, а гражданство.  А "украинец" это и то,  и другое.  Ну какой якут может быть братом украинцу?
fitnes_sports066
Виллиан покинул Шахтёр в 2013 году, перейдя в Анжи, в котором отыграл полсезона и 25 августа 2013 года перешёл в Челси так о чем Речь?? Тогда агрессии не было.
luceorius
 Чому винен Вілліан? За стільки років в Україні мову він чув епізодично. Погляньмо на себе - он скільки недовизволених ще й досі шпетять того ж таки Вілліана на "братском язикє."
bossi
а   от  в  чем  он   виноват..   Я  в   1991    году   говорил   Украина   в НАТО  но  тогда  многие  говорили   мы  братские  ... переобулись..
GloryUkraine
Це прозріння сталося, коли він грав за анжі? 
GREEN DAY belokon
Були не були, какая уже разница? Сейчас война и понятно кто есть кто, почему все так любят вспоминать что было? Аппелировать историей-самый глупый вариант. Тот что происходит сейчас-вот ответ какие мы «братья» 
Alex86 1
Мб были, мб не были, какая уже разница после всего того ужаса что они натворили? Не всякий враг злейший на такое способен (думаю перечислять их "творения" надобности нет). 
А вообще не мартышкам из Бразилии судить как оно и шо у нас, они как каждый суслик в поле агроном в теме, не более 
Николай Ханенко
він говорить не за чеченців, бурятів чи дагестанців. а саме за українців та руських за національністю. Для вього світу ми майже однакові і якщо не включати емоції, то так воно і є. Коли брат вбиває брата, то він залишається братовбивцею, а не втрачає родинний звязок після вбивства.