Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 травня 2023, 03:04
5273
3

Ігор ЙОВІЧЕВІЧ: «Дніпро-1 ідеально працює у грі та навколо гри»

Тренер натякає на постійні пенальті суперника

| Оновлено 14 травня 2023, 03:04
5273
3
Ігор ЙОВІЧЕВІЧ: «Дніпро-1 ідеально працює у грі та навколо гри»
ФК Шахтар. Ігор Йовічевіч

Наставник «Шахтаря» Ігор Йовічевіч оцінив нічию з «Олександрією» (1:1), а також натякнув на те, що у конкурента за чемпіонство «Дніпра-1» багато спірних суддівських рішень на їхню користь.

«Завдання собі ускладнили, але все у наших руках. Виграємо усі матчі – і здійснимо свою мрію. У грі з «Олександрією» не реалізували багато моментів, пропустили з одного удару. Втратили два очки, на відміну від «Дніпра-1», який ідеально робить свою роботу у грі та навколо гри. У всіх сегментах працюють, не втрачають очки».

«Ми це бачимо та поважаємо. Якщо у нас буде така гра постійно, то маємо думати, що своє завдання ми виконаємо. Все залежить від нас, треба заспокоїтись і йти далі», – сказав Йовічевіч.

Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vbolivalnyk-Peter
Це що якась заразна хвороба в шахтарі? Кожен тренер шахтаря починає злосно "нити" про те, що усе проти них, як тільки їм хтось нав'язує боротьбу за чемпіонство. (Хоча щодо роботи навколо гри, як то кажуть "Чия би корова мукала" - в цьому аспекті менеджмент гірників дасть фору будь-кому в УПЛ)
саня лысый
Все, вже шмарклі почалися.Невже судді посміли підсуджувати комусь крім рудих???Навіть уявити важко,що буде в очній грі, судді репнуть від бабла.
a.fedorenko1953
Чому це Спорт УА, постійно надає місце для адвокатів Шахтаря? Шахта занила, бо може втратити свою улюблену іграшку - путівку до ЛЧ.