Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 08 травня 2023, 19:41
665
0

Фулгем – Лестер. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 8 травня о 17:00 за Києвом

| Оновлено 08 травня 2023, 19:41
665
0
Фулгем – Лестер. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

8 травня на «Крейвен Котедж» пройде матч 35-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Фулгем» зустрінеться з «Лестером». Старт поєдинку заплановано на 17:00 за київським часом.

Фулгем

Команда рік тому домінувала у своєму дивізіоні. Але це було в Чемпіоншипі, і така статистика футбольного ліфта за нового менеджера, Марку Сілви, нікого особливо не дивувала. Свої реальні оцінки португалець почав заробляти у Прем'єр-Лізі у новому розіграші. І треба визнати, що він давно перевершив зі своїми підопічними будь-які очікування. Давно стало зрозуміло, що дачники нарешті закріпилися в АПЛ. Більше того, ближче до весни заговорили про шанси лондонського колективу на єврокубки. Але за це чи то не вистачило сил боротися, чи мотивація виявилася недостатньою для футболістів. Вони програли з урахуванням вильоту з кубка 5 матчів поспіль. У квітні, щоправда, котеджери прокинулися, перемігши Евертон і Лідс. Але сильнішим, Астон Віллі, Манчестер Сіті, Ліверпулю програвали.

Лестер

Клуб дуже швидко пройшов дорогу від претендента на 4-те місце та учасника єврокубків до колективу, що зіткнувся із реальною загрозою вильоту до Чемпіоншипу. Дзвіночком мав стати перший сезон, коли був спад на 8 позицію - але його не почули. У результаті був провальний старт, коли наприкінці вересня було лише 1 очко в активі. Начебто Роджерс впорався, і в середині зими лисиці були середняками. Але потім команда впала в круте піке, а Брендан розплатився за це відставкою. Його змінив Дін Сміт і, програвши дебютний поєдинок Манчестер Сіті, почав набирати очки. Вулвергемптон вдалося обіграти, з Лідсом відігралися на нічию завдяки пізньому голу Варді. З Евертоном теж розійшлися нічиєю, але веселіше – 2:2.

Статистика особистих зустрічей

У 4-х останніх поєдинках клуби суворо обмінювалися перемогами. У січні це зробили дачники на виїзді за рахунок єдиного м'яча Мітровича.

Прогноз

Букмекерські контори вважають шанси пари досить рівними. Отже використовуємо нейтральні парі на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,79).

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Циганков зацікавив два європейські гранди
Футбол | 15 квітня 2024, 14:22 6
Циганков зацікавив два європейські гранди

«Баварія» і «Барселона» хотіли б отримати українця до складу своїх команд

Довбик побив бомбардирський рекорд Саленка, що протримався 30 років
Футбол | 15 квітня 2024, 12:12 7
Довбик побив бомбардирський рекорд Саленка, що протримався 30 років

У сезоні 1993/1994 Олег Саленко забив за «Логроньєс» 16 м'ячів у чемпіонаті Іспанії

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.