Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 08 травня 2023, 20:26
1846
0

Брайтон – Евертон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 8 травня о 19:30 за Києвом

| Оновлено 08 травня 2023, 20:26
1846
0
Брайтон – Евертон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

8 травня на «Амексі» пройде матч 35-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Брайтон» зустрінеться з «Евертоном». Старт поєдинку заплановано на 19:30 за київським часом.

Брайтон

Команда цього сезону змогла помітно додати за нового менеджера. Іронія в тому, що Роберто Де Дзербі не було б зараз на Туманному Альбіоні, якби Челсі не зманив його попередника, Грема Поттера. Поки англієць провалювався в Лондоні, італієць зміг надати імпульсу Альбіону. За великим рахунком, досі є шанси пробитися до Ліги Європи. З кубком трохи не пощастило, у півфіналі у затяжній серії пенальті програли Манчестер Юнайтед через єдиний промах Марча. Після цього поступившись ще й Ноттінгем Форест, далі Брайтон набрав обертів та зігнав злість на Вулвергемптоні, забивши 6 м'ячів. А потім було нове протистояння з МЮ, вже в рамках АПЛ – і реванш таки взяли, хай і мінімально, 1:0.

Евертон

Клуб уже переживав щось подібне минулого сезону. Тоді все-таки вдалося набрати достатньо очок для того, щоб уникнути зниження в класі. Але більшого Лемпард не зміг запропонувати, і наприкінці зими його змінили на досвідченішого Шона Дайша. Спочатку це надало імпульсу, і іриски досить активно набирали бали. Але після 1:1 з Тоттенгемом серйозних успіхів не було, хіба що з Крістал Пелас вдалося обійтися без голів. При цьому сині програли не лише Манчестер Юнайтед та Ньюкаслу, а й навіть Фулгему. Ключовим у цьому плані став поєдинок понеділка проти прямого конкурента Лестера. Але там переможця не виявили, хоч намагалися обидві сторони: у результаті все закінчилося 2:2.

Статистика особистих зустрічей

Обидва останні очні поєдинки були виграні Брайтоном. Причому вони проходили у Ліверпулі, і гості багато забивали: 3:2 та 4:1.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом чайок, які грають удома. Але при цьому мотивація гостей як мінімум не нижча. Тому ставимо на те, що тут Евертон виграє при форі +1,5 забитих голів (коефіцієнт - 1,83).

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери
Волейбол | 02 травня 2024, 09:31 10
Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери

На команду чекає виступ у Золотій Євролізі

Роналду після 30 років забив 424 голи. Скільки у Мессі?
Футбол | 01 травня 2024, 23:38 0
Роналду після 30 років забив 424 голи. Скільки у Мессі?

Кріштіану оформив дубль за «Аль-Наср» у ворота «Аль-Халіджа»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.