Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 08 травня 2023, 01:47
1303
0

Труа – ПСЖ. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції

Поєдинок відбудеться 7 травня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 08 травня 2023, 01:47
1303
0
Труа – ПСЖ. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції
Getty Images/Global Images Ukraine

7 травня на «Стад де л'Об» пройде матч 34-го туру Ліги 1 Франції, в якому «Труа» зустрінеться з «ПСЖ». Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Труа

Команда за останні 2 десятиліття жодного разу не проводила у вищому французькому футбольному дивізіоні понад 2 роки поспіль. І навіть провела сезон 2009/2010 у 3-й лізі країни. 2021-го ESTAC, після трирічної паузи, вдалося повернутися на елітний рівень. І для початку вдалося фінішувати на рятівному, 15-му місці. Але зараз знову у дітища, що входить у франшизу з вершиною у вигляді Манчестер Сіті, мало що виходить. Змінюються наставники, але перемоги даються рідко, а очок дуже мало, через що вже у квітні відставання стало безнадійним. Досить сказати, що після 2:1 зі Страсбуром, які відбулися ще 2 січня, не вдавалося виграти жодного разу в жодному з турнірів. Ось і з Ніццею вдома, пропустивши вже на 2-й хвилині, так і програли.

ПСЖ

Клуб вкотре провалив сезон. Причина в тому, що Ліга чемпіонів закінчилася для них уже у 1/8 фіналу, поразками від нестабільної Баварії. А не секрет, що близькосхідні власники давно марять взяттям Вухатого. У результаті лише одного разу, за Тухеля, вдавалося дійти до фіналу - але й він був програний. Після цього, як правило, були вильоти в першому раунді плей-оф, і за Галтьє в цьому плані нічого не змінилося. Крістоф зараз, до речі, потрапив у скандал, і навряд чи залишиться наступного сезону. Малоймовірно, що затримається у столиці Франції та Мессі - того ще й усунули після несанкціонованої відпустки. Втім, навіть у такій ситуації, на голому класі, виходить триматися на добрій дистанції від найкращого з переслідувачів.

Статистика особистих зустрічей

Рік тому, у травні 2022-го, Труа примудрився взяти нічию у ПСЖ, якому вже нічого не треба було. Але і до, і після, звичайно, вигравали парижани.

Прогноз

Букмекерські контори сперечаються лише про те, наскільки крупно виграє чемпіон. Жадіювати не варто - симпатично виглядає фора -1,5 гола на гостей (коефіцієнт - 1,88).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.