Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 08 травня 2023, 03:10
1449
0

Аталанта – Ювентус. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 7 травня о 13:30 за Києвом

| Оновлено 08 травня 2023, 03:10
1449
0
Аталанта – Ювентус. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

7 травня на «Атлеті Адзуррі д'Італія» пройде матч 34-го туру Серії А, в якому «Аталанта» зустрінеться з «Ювентусом». Старт поєдинку заплановано на 13:30 за київським часом.

Аталанта

Команда намагається фінішним ривком забезпечити собі добрі підсумки сезону. Всі пам'ятають, що після досить затяжної вдалої серії зі стабільними виходами до Ліги чемпіонів у 2022-му році було різке падіння, аж на 8-ме місце. Тобто Богиня залишилася взагалі без місця у єврокубках. Бергамаски намагаються зробити камбек, і довгий час здавалося, що 7-ме місце стане тим самим мінімальним прогресом. Але наприкінці квітня вдалося видати кілька перемог, наблизившись до конкурентів. 1-го з них, Рому, перемогли у очній зустрічі – 3:1. Після цього вийшло на 88-й хвилині вирвати 2:1 на виїзді з Торіно та обіграти вдома 3:2 Спецію.

Ювентус

Клуб у квітні пережив неприємний у спортивному плані відрізок. Таке враження, що він просто розслабився, відвоювавши штрафні 15 очок у судовому засіданні. Або просто Стара Синьйора пережила функціональну яму. Насилу було пройдено лісабонський Спортинг у чвертьфіналі Ліги Європи - після 1:0 вдома за переваги гостей видали 1:1 у Португалії. У кубку Італії, навпаки, за 1:1 у Турині послідували 0:1 у Мілані з Інтером - подейкують, що після цього Аллегрі влаштував футболістам виволочку прямо в роздягальні. Його можна зрозуміти, адже й у рамках Серії А були поразки поспіль не лише Лаціо та Наполі, а й Сассуоло. Та й 1:1 з Болоньєю до активу не занести. І лише з Лечче минулого туру вдома оформили 2:1.

Статистика особистих зустрічей

Аталанта не програвала Ювентусу в Серії А 6 матчів поспіль, щоправда, у 5 були при цьому нічиї, у тому числі 3:3 цього сезону. Щоправда, при цьому Стара Синьйора виграла у 2021-му році у фіналі Кубка Італії.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що бергамаски і зараз можуть досягти позитивного результату у важливому поєдинку. Але все ж таки не завадить підстрахуватися, так що ставимо на господарів при форі 0 (коефіцієнт - 1,76).

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.