Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 07 травня 2023, 16:58
1567
0

Металург Зп – Полісся. Прогноз і анонс на матч Першої ліги

Реванш на тимчасовому полі суперників, де ті ще не перемагали?

| Оновлено 07 травня 2023, 16:58
1567
0
Металург Зп – Полісся. Прогноз і анонс на матч Першої ліги
ФК Металург Запоріжжя

У неділю, 7 травня, у Моршині на стадіоні «Медик» відбудеться матч п'ятого туру чемпіонської групи Першої ліги України з футболу, у якому зіграють запорізький «Металург» та житомирське «Полісся». Стартовий свисток рефері Дмитра Кривушкіна з Харкова прозвучить о 16:00 за київським часом.

Металург Зп


Триває боротьба за місця в українській Прем'єр-лізі на наступний сезон, але оскільки з кожним наступним туром матчів у запасі у команд стає дедалі менше, то й вага кожного окремого результату зростає. Запорізький «Металург» також не проти поговорити про своє можливе підвищення у класі, але для цього команді Володимира Микитіна помітно не вистачає як очок у турнірній таблиці, так і стабільності. А починалась фінальна частина для цього колективу дуже оптимістично – із перемоги на виїзді над «Поліссям», яке вже давно записують до майбутніх учасників «елітного» дивізіону (2:1).

Але за межами рідного стадіону потім «Металургу» виявилося дуже складно досягати необхідних результатів. Можна одразу зазначити, що в Моршині команда ще не перемагала. І при цьому поразку від львівських «Карпат» (0:1) ще можна спробувати пояснити, а ось що робити із утратою очок у грі проти «Ниви» (1:1) – інше питання. Саме результат зустрічі попереднього туру на поточний момент не дозволяє запорожцям упевнено говорити про своє майбутне. За результатами майбутньої зустрічі можливість отримати пряму путівку до УПЛ для команди Микитіна може бути остаточно закрита, але й перемога при цьому нічого не гарантує – далі буде друга гра проти «Карпат», яка й стане ключовою для «металургів».

Полісся


У житомирського «Полісся» в той самий час ситуація бачиться очевиднішим чином. Команді Юрія Калітвінцева необхідно здобути перемогу над «Металургом» на виїзді не лише для задоволення власної спортивного прагнення реваншу, а й для того, щоб повернути собі перший рядок турнірної таблиці, який постійно намагається відібрати київська «Оболонь». Додатковим бонусом буде потенційне збільшення відриву від переслідувачів до дев'яти очок, якщо «Карпати» програють явному аутсайдеру в особі «Кременя». Із урахуванням ще трьох зустрічей до завершення сезону, без огляду на майбутню, перспективи такого маневру очевидні.

Але так сталося, що, маючи в розпорядженні футболістів, чиї прізвища відомі на рівні УПЛ, Юрій Калітвінцев ніяк не може привести свій колектив до більш-менш стабільної серії, як це було в першій частині сезону. Навіть із кращим нападником поточного розіграшу на вістрі атаки, Пилипом Будківським, не вдається забезпечувати собі стабільний приріст очок. Ось і трапляються в результаті поразки на кшталт невдачі в першій грі проти «Металурга» або наступне програне лобове зіткнення з «Оболонню» (0:1). А успіхи на кшталт перемоги над «ЛНЗ» (2:1) згодом лише змушені перекривати ці хиби.

Феміда


Головним арбітром майбутньої гри стане 38-річний Дмитро Кривушкін із Харкова, який на своєму рахунку має вже 67 матчів у рамках першого дивізіону. Боковими рефері стануть Олексій Миронов та Юрій Синишин, а резервним арбітром відпрацює Олександр Кальонов. У Романова невеликий досвід проведення матчів за участю «Металурга» – 1 перемога, тоді як із «Поліссям» він перетинався двічі – 1 перемога та 1 поразка.

Орієнтовні склади


«Металург» Зп: Ніколаєнко – Доровенко, Палюх, Векляк, Сокіл – Сейтхалілов, Кропивний, Білоцерківець – Сад – Сидоров, Могильний.

«Полісся»: Кудрик – Морговський, Шаповал, Гітченко, Морозко – Петрук, Кушніренко – Шастал, Грицук, Козак – Будківський.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутній грі ми не побачимо багато голів. Нашою ставкою буде позиція – ТМ (2.0) із коефіцієнтом 2.15.

7 травня, неділя

«Металург» Зп – «Полісся»
Моршин. «Медик». 16:00
Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків)
Прогноз Sport.ua – 0:1
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Михайло МУДРИК: «На жаль, сезон для мене закінчено»
Футбол | 16 травня 2024, 14:49 9
Михайло МУДРИК: «На жаль, сезон для мене закінчено»

Вінгер «Челсі» прокоментував своє пошкодження

Усик придумав для Ф'юрі нове прізвисько
Бокс | 16 травня 2024, 13:59 7
Усик придумав для Ф'юрі нове прізвисько

Британця підколюють через різке зменшення ваги

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.