Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
14399
5

Це все шантаж. Екс-форвард Динамо відхрестився від дітей від українки

Браун Ідейє стверджує, що є зразковим сім'янином

Це все шантаж. Екс-форвард Динамо відхрестився від дітей від українки
Getty Images/Global Images Ukraine. Браун Ідейє

Колишній нападник «Динамо» Браун Ідейє, який із серпня минулого року виступає за «Аль-Ярмук» з Кувейту, спростував інформацію про те, що під час кар'єри в київському клубі встиг поза законним шлюбом завести дітей від української жінки.

«Як у справжнього професіонала, моя рутина завжди була строго зосереджена навколо клубної діяльності, тренажерної зали та сім'ї, з невеликим або нульовим часом та простором для зовнішнього спілкування, не кажучи вже про те, щоб мати таємні позашлюбні зв'язки протягом тривалого часу, які могли б призвести до появи трьох дітей, що неможливо, враховуючи ще й усю увагу з боку засобів масової інформації до мене як одного із найважливіших гравців тоді в Україні, а потім і в інших країнах, де я також грав».

«Ці шантажисти завжди з'являються у ЗМІ й відправляють одну і ту ж саму петицію до моїх клубів щоразу, коли я підписую новий контракт. Це своєрідний засіб тиску на мене, щоб я зв'язався з ними для врегулювання ситуації та виплати викупу».

«Небагато людей, які дійсно близькі до мене, можуть сказати, що я сімейна людина, яка любить свою дружину та дітей. Будь ласка, повірте мені, це все шантаж», - заявив Ідейє.

Нагадаємо, на початку 2016 року киянка Яна Волощенко заявила, що виховує двох дітей, батьком яких вважає екс-форварда «Динамо» Брауна Ідейє. Пізніше жінка розповідала в одному з інтерв'ю, що африканський футболіст виплачував аліменти, нехай часом і з затримкою, але із січня 2022 року перестав це робити, через що Яна звернулася за допомогою до юристів.

Оцініть матеріал
(81)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
SandroKing
Никаких алиментов вне брака не должно быть. Нужно думать тому кто ноги раздвигает. Но я уверен что она думала, думала что срубит деньжат. А оно не получилось.