Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1414
2

Ліверпуль – Брентфорд. Прогноз та анонс на чемпіонаті Англії

Поєдинок відбудеться 6 травня о 19:30 за Києвом

Ліверпуль – Брентфорд. Прогноз та анонс на чемпіонаті Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Юрген Клопп

6 травня на «Енфілді» пройде матч 35-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ліверпуль» зустрінеться з «Брентфордом». Старт поєдинку заплановано на 19:30 за київським часом.

Ліверпуль

Клуб у будь-якому випадку проводить поганий сезон, безумовно найгірший за останні роки, за Клоппа. І вже нічого не врятувати в кубках, де володар обох трофеїв вилетів задовго до вирішального поєдинку. І у Лізі чемпіонів, як і у 2022-му році, програли мадридському Реалу, але не у фіналі, а вже у 1/8. Залишається АПЛ, де віце-чемпіон точно втратить позиції – і зараз Клопп та його підопічні намагаються зменшити глибину падіння. Червоні непогано, навіть добре, за мірками 2022/2023, провели квітень – видали нічийний камбек із Арсеналом, після чого видали серію перемог. Яскраво вийшло з Тоттенгемом, якому дали відігратися з 3:0, але одразу забили вирішальний. А ось із Фулгемом обмежилися 1-м голом, і той Салах забивав із пенальті.

Брентфорд

Команда просто розтоптала всі літні міркування про синдром 2-го сезону, про те, що без Еріксена, що пішов, екс-дебютанту доведеться боротися за виживання. Чого вартий Айвен Тоуні, який своєю бомбардирською статистикою просто змусив Гарета Саутгейта викликати себе в національну збірну – більше забивали лише Кейн та Холланд. У тому числі й завдяки його результативності підопічних Томаса Франка навіть деякий час називали серед претендентів на єврокубки. Завадила залишатися у цьому статусі затяжна безвиграшна серія у квітні. Її перервали лише 2:0 із кризовим Челсі. З Ноттінгем Форест пропустили вдома у роздягальню. Але наприкінці оформили вольові 2:1, з вирішальним м'ячем на 4-й доданій хвилині. І, звичайно, не обійшлося без чергового голу Айвена Тоуні.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону Ліверпуль взяв 4 очки із 6 можливих з дебютантом. Але цього чемпіонату переміг Брентфорд.

Прогноз

Букмекерські контори вважають Ліверпуль, який грає вдома, беззаперечним фаворитом. Але обидва клуби грають яскраво – ставимо на тотал більше 3,0 голів з коефіцієнтом – 1,74.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
🔱Avtoigor🔱
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил