Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 травня 2023, 00:30
4620
14

ПОВОРОЗНЮК: «Це я попросив зіграти у Львові. Приїдемо і тріснемо Шахтар»

Президент «Інгульця» розповів, чому перенесено домашній матч

| Оновлено 05 травня 2023, 00:30
4620
14
ПОВОРОЗНЮК: «Це я попросив зіграти у Львові. Приїдемо і тріснемо Шахтар»
YouTube. Олександр Поворознюк

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк повідомив, що сам попросив перенести матч його команди проти «Шахтаря» до Львова:

«По-перше, це справді буде так. Тільки я не розумію! Я ще жодного листа не давав, а про це вже знає вся Україна. Справді, буде так, бо я так вирішив. Я – людина, яка фінансує клуб. Вважаю так – так воно й буде. А якщо комусь дуже цікаво, то на це є суб'єктивні причини.

Хочу це навіть пояснити, я не боюся. У нас є 2 автобуси, в одному з яких коробка – на фініші. Цю коробку можна зробити лише у Львові. Потрібно поїхати, залишити автобус щонайменше на тиждень. Ось ми самі й попросили «Шахтар», щоби ми приїхали на «Рух», поставили автобус, пожили там тиждень. Його відремонтують, і ми спокійно поїдемо на ньому додому. Не відремонтують – поїдемо потягом. Це таке рішення. А виходить, що хочуть знайти в чомусь підгрунтя.

В чому різниця? «Дніпро-1» нам дзвонив та просив приїхати до Ужгорода. Якби це було у Львові, ми б із «Дніпром-1» так домовилися, якби він пішов нам назустріч. Це ми попросили «Шахтар».

Чому ви не кажете, як «Дніпро-1» виграв у нас? Тоді, виходить, нам, середнячкам, немає різниці куди їхати. Ми поїдемо туди – нас приб'ють. Приїхали додому – нас прибили. Що ж ви не кажете, як Іванов судив гру? Є упередженість, а є помилка. Коли немає послідовності – це упередженість. Чому не поставили пенальті у ворота «Дніпра-1», а поставили у бік «Інгульця»?

Чому не кажете про інше? Шукаєте десь, але уникайте основної проблеми. Чому вчора гол не зарахували «Миная» у ворота «Шахтаря»? А ви бігаєте, шукаєте там щось. Я – людина, яка фінансує клуб. Як я вважаю за потрібне – так і буде.

Не йдіть далеко. Візьміть на рівні УПЛ та УАФ ухваліть рішення, що табу, що ніяких домовленостей між командами не може бути. Лише гра на запасному стадіоні, і жодних Львовів, Києвів, Ужгородів. Рішення не прийняте – отже, два президенти мають варіант домовитися. Тим більше, що ініціатива була від мене. Я так просив, бо мені так вигідно.

Ви говорили все про «Динамо», що Поворознюк домовився із Суркісом про результат. Ми приїхали до Києва, тріснули їх та поїхали. Думаю, що всі питання закриються тоді, коли ми приїдемо до Львова, тріснемо «Шахтар» та поїдемо до Петрового. Усі питання будуть закриті. Не можу зрозуміти, за що ви переживаєте? Бажаєте взяти участь у фінансуванні футбольного клубу «Інгулець»? Ну тоді звертайтеся до мене, разом будемо вирішувати ці питання».

ПОВОРОЗНЮК: «Це я попросив зіграти у Львові. Приїдемо і тріснемо Шахтар»

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Перес привітав Луніна і ухвалив рішення щодо продовження контракту українця
Футбол | 18 квітня 2024, 08:35 5
Перес привітав Луніна і ухвалив рішення щодо продовження контракту українця

Флорентіно залишився явно у захваті від гри Андрія у поєдинку Манчестер Сіті – Реал

Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви
Футбол | 18 квітня 2024, 05:51 3
Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви

Андрій двічі відбив пенальті та допоміг Реалу пройти Манчестер Сіті у Лізі чемпіонів

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
🔱Avtoigor🔱
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Remark
Я не знаю, кто в это спагетти верит! Уже вилок не хватает с ушей снимать!
Remark
Короче, овощам сказка на ночь!
Дело было в следующем - был у меня автобус, там коробка была на исходе, я ждал ждал когда ж поменять, во Львове ж то мы редко бываем, особенно в первом круге чемпионата (тут скрытый ржачный смайльк должен быть). И вот значитца подошла игра с Шахтером. А они, ну как сказать, не особо то и рвутся ехать автобусом к нам, да еще и по нашим-то украинским дорогам в другой конец Украины, при чем прифронтовой. И тут мне приходит мысль, что в принципе и коробку можно починить на халяву и возможно даже новый автобус приобрести бесплатно. Ну как бесплатно? Почти)))
П.С. Коробка была была на исходите и вот только в игре с Шахтером он решил ее починить! Ну-ну)))
avk2307
Для того чтобы понять Поворознюка надо еще прошлое его интервью добавить, где он говорил , что он Шахтер панически ненавидит и все сделает чтобы забрать у них очки, когда они приедут в Петрово.
А тут получается ж они не приедут в Петрово но будет бой  Посмотрим....  А про регламент он действительно правильно сказал, пока нет регламента делают , что хотят, т.к. не запрещено
AleksDnipro87
Свиня ї***а. До речі, це вже не вперше, коли й****а св*ня зливає кротам, пригадаю ТП 0:3 за гроші рудого.
Jorko
Ґумка на трусах у тебе трісне.
Умник
А гостиница тоже сломалась?)))
⬆️
Интересно что Гордон напишет про это фото с баннерами на стене. Особенно про "пацанов".    И Парубий должен поправить Поворознюка и заставить исправить на "парубков".
Вася Пупкин
Правильно сказав, поки немає чіткого регламенту - президенти будуть домовлятися і мають на це право.
zelc006
А як ви гадали? Як без буса захист боронити? Фортеця Бахмут!