Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 06 травня 2023, 17:50
2211
2

Борнмут – Челсі. Прогноз і анонс на матч АПЛ

Матч команд Забарного і Мудрика

| Оновлено 06 травня 2023, 17:50
2211
2
Борнмут – Челсі. Прогноз і анонс на матч АПЛ
ФК Челсі

Поєдинок між «Борнмутом» і «Челсі» не можна зарахувати до центральних у 35-му турі АПЛ, але серед українських фанатів футболу інтерес до нього підвищений: зустрічаються команди Іллі Забарного та Михайла Мудрика, які перебралися до АПЛ у січні.

Борнмут

Звучить доволі дико, але поєдинок між «Борнмутом» і «Челсі» – це матч сусідів по турнірній таблиці, в якій учасники зустрічі посідають 12-те і 13-те місця. «Сині» випереджають «Борнмут» лише за додатковими показниками: гра в запасі та краща різниця голів.

І якщо для «Челсі» таке становище в турнірній таблиці – це справжня катастрофа, то «Борнмут» воно цілком влаштовує. Команда Гарі О'Ніла навесні набрала дуже непогану форму (4 перемоги в останніх 5 матчах) і зуміла віддалитися від зони вильоту на безпечну відстань у 9 очок.

У «Борнмута» справи налагодилися, а ось про українського захисника команди Іллю Забарного такого не скажеш. Після переходу наприкінці січня Ілля спочатку пропустив півтора місяця через травму, після чого лише двічі вийшов на заміну, сумарно провівши на полі скромні 27 хвилин. І навряд чи варто очікувати появи Забарного з перших хвилин у матчі з «Челсі».

Челсі

Про проблеми «Челсі» в нинішньому сезоні не говорить тільки ледачий. «Сині», витративши величезні гроші в останні два трансферні вікна і володіючи колосальним кадровим потенціалом, проводять свій найгірший сезон в осяжний історичний період. Не допомогла і друга в сезоні зміна головного тренера. Прихід Френка Лемпарда на місце Грема Поттера лише погіршив ситуацію: у 6 стартових матчах у нього 6 поразок. Любителі мемів тільки й чекають поразки від «Борнмута», щоб заповнити інтернет-простір жартами про «Агента 007».

У Михайла Мудрика справи йдуть, звісно, краще, ніж у Забарного, але ненабагато. І, враховуючи, яку суму заплатив за нього «Челсі» в січні, український вінгер є об'єктом постійної критики: 2 асисти за майже півсезону – дуже скромний список досягнень. Але коли команда в такому стані – важко в ній виділятися.

Історія зустрічей

Сумарно «Борнмут» і «Челсі» наразі провели між собою 15 матчів у всіх турніру. Перевага на боці «Челсі»: 10 перемог проти 4. Ще один матч завершився внічию. Різниця голів – 22:14, також на користь «Синіх».

Прогноз на протистояння

Незважаючи на катастрофічну серію поразок «Челсі», букмекери вважають «Синіх» фаворитом майбутнього матчу – статус клубу зобов'язує, якою б не була поточна форма. Ми ж вважаємо, що в цьому поєдинку вельми ймовірна нічия, коефіцієнт – 3,5.

6 травня, субота

«Борнмут» – «Челсі»
Борнмут. «Віталіті Стедіум». 17:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta Sports
Арбітр: Джон Брукс
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ПСЖ – Боруссія Дортмунд. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів
Футбол | 07 травня 2024, 20:30 14
ПСЖ – Боруссія Дортмунд. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Срна, Марлос, Чигринський і Жуніор Мораес знову у справі. За кого зіграють?
Футбол | 07 травня 2024, 21:52 1
Срна, Марлос, Чигринський і Жуніор Мораес знову у справі. За кого зіграють?

Українська команда UA Steel отримає топовий склад на медіафутбольному турнірі у Мексиці

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Springfield
Борнмут в зоне комфорта.   Будут играть в своё удовольствие и для трибун.   Так что аристократическим пенсионерам придётся очень постараться, что бы не проиграть.  Для этого должны выдать лучший матч Феликс и Энцо.  Остальные - прилагаются.
Springfield
Точку поставил "мой" Феликс.