Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 03 травня 2023, 22:08
1519
4

Манчестер Сіті – Вест Гем. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 3 травня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 03 травня 2023, 22:08
1519
4
Манчестер Сіті – Вест Гем. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Ерлінг Холанд

3 травня на «Етіхаді» пройде матч 28-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Сіті» зустрінеться з «Вест Гемом». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Манчестер Сіті

Клуб рветься до тріумфального завершення сезону, що довгий час розвивався для нього непросто. Наразі, приймаючи команду Моєса, Гвардіола вже не може не думати про те, що попереду старт у півфінальному раунді Ліги чемпіонів. А в суперниках такий запеклий опонент, як мадридський Реал Карло Анчелотті - рік тому об нього і спіткнулися, причому на цій же стадії! Також у містян попереду фінал Кубка Англії та манкуніанське дербі там. Втім, треба ще й у АПЛ вдало закінчити боротьбу. Цей чемпіонат пройшов у гонці з Арсеналом, причому володар титулу був у статусі наздоганяючого. 26 квітня Холанд і компанія в очному поєдинку з канонірами здобули впевнену, 4:1, перемогу. Навіть із Фулгемом виявилося складніше, там виграли мінімально.

Вест Гем

Команда також наступного тижня гратиме у півфіналі єврокубку. Так, це лише Ліга конференцій, але для амбітного, але не розпещеного трофеями клубу і це хороша мотивація. І не дарма англійці, починаючи з літньої кваліфікації, не виграли лише у 1-му матчі – на виїзді з Гентом. Але і там вийшло у чвертьфіналі у матчі-відповіді розгромити бельгійців 4:1. Важливо, що молотобійці змогли перед вирішальними раундами на євроарені впоратися з мінімальним завданням у АПЛ – ліквідували загрозу вильоту до Чемпіоншипу. Загалом у цьому розіграші виходило далеко не все, але у квітні вдалося виграти у Саутгемптона, Фулгема та Борнмута, наростивши відрив від трійки аутсайдерів. Після цього можна було дозволити собі програти Ліверпулю та Крістал Пелас.

Статистика особистих зустрічей

Вест Гем востаннє вигравав ще 2015-го року. Але він досить часто чіпляється за нічиї з містянами. Так було й рік тому: у травні 2022-го оформили 2:2 із Манчестер Сіті.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають на боротьбу в цій парі. Погодимося та поставимо на перемогу містян при форі -1,5 гола з коефіцієнтом – 1,64.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tasha19
Фанати Арсенала ще мабуть ніколи так не вболівали за Вест Хем)))) 
Remark
Тут топ матч. Ни о каких 2-0 и речи быть не может.
Ставка: ТБ1 в первом. Прогноз: ОЗ в первом тайме.
Springfield
На малых оборотах. 2:0 хватит.
Fant24
Могу быть пророком Выиграет Мансити