Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 травня 2023, 16:06
688
0

Львів – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Обидві команди вже забули смак перемог

| Оновлено 03 травня 2023, 16:06
688
0
Львів – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У середу, 3 травня, у Львові на полі стадіону «СКІФ» відбудеться матч 23-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому з'ясує стосунки «Львів» та «Олександрія». Стартовий свисток у матчі пролунає о 14:00 за київським часом.

Львів

«Минай» у турнірній таблиці чемпіонату України посідає 16-те місце. Він має 13 очок після 23 матчів. В активі у команди 3 перемоги та 4 нічиї, у пасиві – 16 поразок.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live у Telegram Sport.ua

Більше, ніж «Львів», у нинішній УПЛ жодна інша команда не програвала. Не дивно, що синьо-золоті замикають таблицю чемпіонату і навряд чи зможуть поліпшити своє становище до фінішу сезону. А значить, за підсумками кампанії «Львову» доведеться прийняти пониження в класі. Втім, у команди ще зберігаються теоретичні шанси на порятунок, а значить ставити на ній хрест завчасно не можна.

На сьогодні «Львів» має серію з восьми поєдинків без перемог. На почин весняної частини чемпіонату він у домашній грі переграв «Минай» – 1:0. Далі послідувала низка провалів – 1 нічия за семи поразок. Львів'яни програли 1:3 «Зорі», потім зіграли 2:2 з «Кривбасом», далі пішли поразки від ««Динамо» (0:2), «Дніпра-1» (2:5), «Шахтаря» (1:2) і знову «Шахтаря» (тепер 0:2), «Металіста 1925» (0:2) і «Вереса» (2:3).

Важливою для «Львова» була попередня зустріч сезону на полі «Вереса». Як-не-як, а рівняни – одні з конкурентів у боротьбі за виживання. Але «леви» програли, чим, на думку багатьох, підписали собі вирок на виліт з УПЛ. Утім, нагадаємо, теоретичні шанси в команди ще є.

Олександрія

«Олександрія» розташовується в турнірній таблиці Української Прем'єр-ліги на 5-й позиції. У нього 34 очки після 22 матчів. У 8 поєдинках команда Руслана Ротаня перемогла, 10 разів зіграла внічию та зазнала 4 поразок.

Кількість невдач у «Олександрії» – другий за нинішньою УПЛ показник. А ось за миролюбністю олександрійська команда також серед лідерів ліги. Більше нічиїх у сезоні лише у «Металіста 1925» (11).

У попередньому турі підопічні Ротаня програли в Кривому Розі «Кривбасу» (1:2). Цим вони перервали низку ігор із трьох нічиїх – «Чорноморець» (1:1), «Металіст 1925» (0:0) та «Інгулець» (0:0). А до цього в «Олександрії» була перемога – над «Ворсклою» з рахунком 3:0. То був епохальний виграш – єдиний у команди у 2023 році. До нього колектив мав серію з чотирьох нічиїх з моменту рестарту чемпіонату після зимової паузи.

У перших іграх весни «Олександрія» розходилася миром із «Металістом 1925» (3:3), «Дніпром-1» (2:2), «Минаєм» (1:1) і «Металістом» (0:0).

Дискваліфікованих на майбутню гру в «Олександрії» немає.

Статистика зустрічей

Суперники провели між собою в історії 12 очних поєдинків. На рахунку «Львова» 3 перемоги, олександрійці виграли в чотирьох зустрічах, п'ять зустрічей завершилися внічию. М'ячі 14-12 на користь «Олександрії».

Феміда

Арбітром матчу буде Максим Козиряцький із Запоріжжя. Асистенти арбітра – Олександр Дашко (Вишгород) і Дмитро Оганесян (Луганськ). Резервний арбітр – Дмитро Панчишин (Харків).

Спостерігач арбітражу Української асоціації футболу – Сергій Возняк (Миколаїв).

Орієнтовні склади

Львів: Юрчук – Сімінін, Габріель, Нікітюк, Мишенко, Мільченко, Алібеков, Бєляєв, Грисьо, Богунов, Свржняк.

Олександрія: Шевченко – Скорко, Бондаренко, Бабогло, Копина, Рибалка, Мустафаєв, Калитвинцев, Сігєєв, Третьяков, Кулаков.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку його гості зможуть зіграти краще, ніж господарі. До всього, обидві команди не порадують результативністю. Тож нашою ставкою буде - перемога другої команди з ТБ 2,5 у матчі.

3 травня, середа

«Львів» – «Олександрія»
Львів. «СКІФ». 14:00
Арбітр – Максим Козыряцький (Запоріжжя)
ТБ-трансляція – ОТТ-платформа Setanta Sports
ЛЬВІВ – ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 0:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 18
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

МІЛЕВСЬКИЙ: «Хочу знайти нападника в Динамо, який був би схожий на мене»
Футбол | 24 квітня 2024, 21:47 13
МІЛЕВСЬКИЙ: «Хочу знайти нападника в Динамо, який був би схожий на мене»

Екс-форвард «Динамо» хоче повернутися лише до київського клубу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.