Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
1682
0

Барселона – Осасуна. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 2 травня о 20:30 за Києвом

Барселона – Осасуна. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

2 травня на «Камп Ноу» пройде матч 33-го туру Прімери, в якому «Барселона» зустрінеться з «Осасуною». Старт поєдинку заплановано на 20:30 за київським часом.

Барселона

Команда відраховує вже навіть не місяці, а тижні, а то й дні до повернення чемпіонського титулу. Таким чином, більше ніж клуб вийдуть на добрі результати всієї темпоради загалом. Тим більше що Хаві вже має трофей, у вигляді Суперкубка Іспанії. Хоча не варто забувати, що невдач у синьо-гранатових вистачало. Інтеру вони ще восени поступилися 2-м місцем у групі Ліги чемпіонів, а з ним - і правом зіграти у плей-оф. Манчестер Юнайтед викинув іспанський гранд уже в 1/16 Ліги Європи. А нещодавно були болючі 0:4 вдома з Реалом у кубку. У результаті турнірної мотивації вже фактично не залишилося, адже в Ла Лізі ніщо не загрожує 1-му місцю вже давно. На Атлетіко налаштувалися та перемогли, і то мінімально, більше за рахунок організованої оборони, 1:0. Потім, щоправда, була поразка від Райо Вальєкано. Але за це реабілітувалися, розгромивши Бетіс 4:0.

Осасуна

Клуб цілком може і пожертвувати геть цим поєдинком. Адже вже у суботу ввечері червоним їхати на севільську Ла Картуху для того, щоб зіграти у фіналі Копа дель Рей. За всю попередню історію лише одного разу виходило пробиватися на такий рівень, і все закінчилося поразкою. Тож буде зовсім не дивно, якщо штаб Ягоби Аррасате все кине заради того, щоб підняти максимально шанси на успіх у вирішальному поєдинку з мадридським Реалом. Тим більше, що в Ла Лізі немає особливих турнірних завдань. У 1-му колі памплонці ще претендували на єврокубки, але навесні звично закріпилися в середині таблиці. Було навіть дві перемоги поспіль, але Реалу Сосьєдад програли без шансів, 0:2.

Статистика особистих зустрічей

У Барселони 4 перемоги при єдиній нічиїй у 5 крайніх очних поєдинках.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають на особливу боротьбу від гостей. Прохідним варіантом для ставки є перемога Барселони при форі -1,5 гола з коефіцієнтом - 1,7.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.