Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 травня 2023, 23:35
5592
1

У Динамо розповіли подробиці про операцію Мірчі Луческу

Оперативне втручання на нозі пройшло у Києві успішно

| Оновлено 01 травня 2023, 23:35
5592
1
У Динамо розповіли подробиці про операцію Мірчі Луческу
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу

Наставник «Динамо» Мірча Луческу переніс оперативне втручання на нозі в Києві, воно пройшло успішно, повідомив офіційний сайт клубу.

Рішення зробити операцію в Україні, а не в європейських країнах, було ухвалено головним тренером після матчу з «Шахтарем», щоб показати свою відданість та підтримку Україні та українському народу. А також щоб перебувати поряд з командою і стежити за її тренувальним процесом.

Найближчим часом Луческу розпочне реабілітацію під контролем столичних лікарів. Також ситуацію під контролем тримає динамівський медперсонал, який допоможе тренеру пройти швидке та успішне відновлення у Києві.

Наставник перебуває у чудовому настрої, доброму гуморі і вже рветься до роботи. У понеділок він вже робив перші кроки палатою. Мірча Луческу передає привіт команді та її вболівальникам.

У зв’язку зі станом здоров’я та необхідністю робити операцію з приводу коксартрозу наставник «Динамо» Мірча Луческу був змушений тимчасово передати свої обов’язки та повноваження головного тренера. Замість нього командою керує його асистент Олександр Шовковський.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
Это конечно все супер, но я так понимаю что с июля сборы это опять разъезды в автобусе. Это опять вероятность усугубить здоровье.