Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 травня 2023, 01:18
1971
9

Георгій ЦИТАЇШВІЛІ: «Якщо буду потрібен Динамо, то клуб зі мною зв'яжеться»

Хавбек не знає, де продовжить кар'єру

| Оновлено 11 травня 2023, 01:18
1971
9
Георгій ЦИТАЇШВІЛІ: «Якщо буду потрібен Динамо, то клуб зі мною зв'яжеться»
ФК Лех

Півзахисник Георгій Цитаішвілі на правах оренди з «Динамо» виступає за польський «Лех», проте гравець не знає, де проведе наступний сезон.

– Георгію, чи підтримуєте ви наразі зв’язок з менеджментом «Динамо» стосовно свого повернення до клубу?

– Я поки ні з ким предметно не розмовляв. Думаю, що у цьому немає особливого сенсу, адже чемпіонат Польщі, як і чемпіонат України, ще продовжується. Якщо я буду потрібен «Динамо», то вони зв’яжуться зі мною під час трансферного вікна.

– Чи можете ви продовжити своє перебування у «Леху» на наступний сезон?

– Я не планую тут залишатися. У клубу не має ніякої опції викупу мого контракту або продовження оренди. Знаю, що керівництво робило запит у «Динамо» щодо можливості викупу, але сторонам не вдалося домовитися. Мабуть, не зійшлися на умовах. Тобто питання подальшого перебування тут не є актуальним.

– Чи є до вас інтерес зі сторони інших команд?

– Так, інтерес є. Я розмовляю, але поки зарано щось казати. Більше конкретики буде, знову ж таки, влітку.

– Де ви самі бачите себе у майбутньому?

– Я хочу грати у футбол. Виберу ту пропозицію, яка буде відповідати цьому бажанню. Я розумію, що жодний тренер не гарантує мені ігровий час. Проте мені необхідно розуміти, що на мене хоча б розраховують. Ось на такий варіант я відгукнуся.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Евертон без Миколенка розійшовся миром із командою Лутон Таун
Футбол | 04 травня 2024, 00:12 5
Евертон без Миколенка розійшовся миром із командою Лутон Таун

У ірисок забив Домінік Калверт-Льюїн, на що відповів Елайджа Адебайо

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 03 травня 2024, 23:10 7
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
u6464u
Полісся Житомир , зачекалось тебе Георгій.
anacreon
А хтось ще переживав, коли він обирав громадянство Грузії, що можемо втратити збірника. А чувак не пробивається в склад навіть якогось польського клубу. Він е те, що виходить на заміну. Він навіть не потрапляє в заявку на матч.
Десь його і шкода. Він напевно думав, що буде якийсь новий Мілевський чи Миколенко. Що його будуть потроху вводити в основний склад Динамо і потім він там заграє. Але не вийшло. У Ваната якось вийшло - в нього ні.
Поки в нього ще було українське спортивне громадянство то якось намагалися свого вихованця розкрити. Але коли він став грузинським футболістом, то сенс намагатися слабого іноземного футболіста тягнути  кудись. Коли є іноземні вищого класу. Найкраще для нього повернутися в Грузію  і грати за грузинські клуби.
VBOLYUVALNIK
Коли Україна виграла ЧС u-20, я думав що то, майбутнє Українського футболу, але на дорослому рівні всі вони виявилися просто звичайними хлопцями рівня УПЛ. Супряга, Сікан, Конопля тої самий Цитаїшвілі та інші. А яка ж була надія...
Alex T
Создается впечатление что игрок слишком много о себе мнит хотя на взрослом уровне в общем то ничего еще из себя не представляет и дурень пользовался бы шансом коль Цыганков место освободил, а Ярмоленко не вернули (да и не вернут наверное) 
LisovijNickolai Фамилия
На молодежном уровне он был хорош, но там и супряга хорош был и бондарь. А на взрослом уровне чего он добился? 4 гола за карьеру по 1 голу за каждый клуб где играл. Сменил гражданство с украинского на грузинское, так зачем тогда сразу за молодёжку грузии не играл? Очень злит что его пытаются распарить , он сейчас играет в польской не самой сильной лиге, в одной из самых сильных команд чемпионата, он был игроком который выходит на замену на 10-15 минут, а сейчас вообще полный баночник, не играет и выступает за дубль Леха. Он сбежал с Динамо подписав контракт с Вислой когда началась война. Его уровень не настолько высокий насколько все думают, так же и Вечеберадзе казался очень перспективным когда был молодой в шахте, его Бетис подобрал, сейчас где Вечеберадзе? У него сейчас не складывается в Лехе, он им просто не нужен стал и он тут же вспомнил о ДК, а где же ты раньше был, свалил заграницу
ALKOSruLKA
Зоря, Дніпро... - це твоя стеля і не самий гірший варіант!..