Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 01 травня 2023, 04:11
847
0

Лучано СПАЛЛЕТТІ: «Мені здається, що ми просто продовжили задоволення»

Наставник «Наполі» – про гру команди із «Салернітаною»

| Оновлено 01 травня 2023, 04:11
847
0
Лучано СПАЛЛЕТТІ: «Мені здається, що ми просто продовжили задоволення»
Getty Images/Global Images Ukraine. Лучано Спаллетті

Головний тренер «Наполі» Лучано Спаллетті дав оцінку нічиїй із «Салернітаною» (1:1) у поєдинку 32-го туру Серії А. Залишившись без перемоги, неаполітанці втратили можливість достроково стати чемпіонами Італії.

«Очевидно, хлопці дуже розчаровані тим, що не змогли доставити цю радість уболівальникам, але ми вже давно відчули, що психологічно це найскладніші моменти, і вони чогось від вас вимагають.

«Салернітана» організована і закрита в обороні, і це ускладнило нам завдання, а потім в епізоді з пропущеним голом ми були трохи наївні. Навіть якби ми раптом виграли, мені було б набагато приємніше бачити, як люди святкують, тому що ми чуємо й усім серцем відчуваємо їхню прихильність. Ми уособлюємо їхню мрію, вони її відчувають.

Ми хотіли подарувати другий гол вболівальникам. Мені здається, що ми просто продовжили задоволення, я не відчуваю дискомфорту через становище у таблиці. Просто святкування триватиме трохи довше, тому що я переконаний, що ми наберемо ці два очки», – заявив Спаллетті.

«Наполі» у таблиці чемпіонату Італії посідає 1 місце з 79 очками. На другому місці «Лаціо», у якого 61 пункт. Команди провели по 32 матчі з 38-ми.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.