Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

ITF
| Оновлено 30 квітня 2023, 16:24
2016
13

Соболєва зіграє на турнір ITF із суперницею, яка підтримала вторгнення рф

Аміна Аншба вже потрапила за це під санкції України

| Оновлено 30 квітня 2023, 16:24
2016
13
Соболєва зіграє на турнір ITF із суперницею, яка підтримала вторгнення рф
ФТУ. Анастасія Соболєва

Українська тенісистка Анастасія Соболєва пробилася до фіналу кваліфікації турніру ITF W100 у Вісбадені (Німеччина).

У першому раунді відбору 19-річна українка здобула перемогу над словенкою Нікою Радишич (6:4, 6:0).

У фіналі кваліфікації Соболєвій доведеться змагатися проти восьмої сіяної Аміни Аншби.

Зазначимо, що в середині квітня Аншба потрапила під санкції України за підтримку військового вторгнення росії. Указом передбачено блокування активів, заборону вести підприємницьку діяльність у країні та купувати нерухомість, заборону на в'їзд в Україну протягом 50 років.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andrey_1992
Настя, рознеси цю рашистську шлюху!
GloryUkraine
Я вже не дивуюся українським тенісистам.
Вже більше року моя робота має відношення до біженців з Украіни і повірте, що подеколи це спілкування суцільний негатив.
Серед біженців дуже багато лугандонів, одеситів та крисчан ( саме так) які підтримують парашу та проти України. Багато з них втратили все, з Маріуполя, Бахмута але парашу не звинувачують і їхати туди не збиаються, хоч і евакуйовувалися через іі територію. І що викликає гидоту, коли вони заявляють працівникам соціальноі служби :" Вы нам обязаны, вы нам должны".
Трегубов Дмитрий
спорт зараз - це не гра, а частина війни. Як й на війні бувають й перемоги та поразки. Але Слава Україні! Підтримуйте наших спортсменів - вони  наші прапороносці. Це набагато більше ніж вивісити  прапор на власному балконі!!
Игорь Городищев
При всій повазі,  чому ви не висвітлюєте гру нашій Каті Лазаренко.. Там потенціал - ого !.. (я дивився її матчі в Монастир )
Sashamar
Вийти й перемогти! Не можна, щоб роботу виконували виключно інші (тільки що Мартич відправила Калинську за російським воєнним кораблем  ), треба й самим.
А зараз буде дуже неполіткоректний абзац  . Чому як Касаткіна, то влучне визначення мордора ("В нас не можна любити кого ти хочеш, натомість дозволено вбивати кого завгодно"), як Звонарьова, то виступ в кепці з написом "Нет войне!", а як підтримка війни, то неодмінно Аншба, Гасанова, Кудерметова, Шнайдер. Ні, правий був Володимир Ілліч, коли сто років тому писав про "обрусевших инородцев" та "истинно русское настроение" (істинно русскими називали себе чорносотенці).
Serhiy (Миколаїв)
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
GloryUkraine
У українських тенісистів немає ніякої самоповаги. Шарікови. Як же вони "харчєваться" будуть якщо відмовляться виходити на корт проти рашистів та бульбофашистів?
І до одного місця їм війна в Україні.
Обсервер Влад
До речі, а як же закон, який забороняє українським спортсменам виходити проти терорашистів на спортивних змаганнях? Чи тенісисти - це священні корови і їх чіпати ні-ні?