Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

ITF
| Обновлено 30 апреля 2023, 16:24
2016
13

Соболева сыграет на турнир ITF с соперницей, поддержавшей вторжение россии

Амина Аншба уже попала за это под санкции Украины

| Обновлено 30 апреля 2023, 16:24
2016
13
Соболева сыграет на турнир ITF с соперницей, поддержавшей вторжение россии
ФТУ. Анастасия Соболева

Украинская теннисистка Анастасия Соболева пробилась в финал квалификации турнира ITF W100 в Висбадене (Германия).

В первом раунде отбора 19-летняя украинка одержала победу над словенкой Никой Радишич (6:4, 6:0).

В финале квалификации Соболевой предстоит сразится против восьмой сеяной Амины Аншбы.

Отметим, что в середине апреля Аншба попала под санкции Украины за поддержку военного вторжения россии. Указом предусмотрена блокировка активов, запрет вести предпринимательскую деятельность в стране и покупать недвижимость, запрет на въезд в Украину в течение 50 лет.

Оцените материал
(7)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 13
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Andrey_1992
Настя, рознеси цю рашистську шлюху!
GloryUkraine
Я вже не дивуюся українським тенісистам.
Вже більше року моя робота має відношення до біженців з Украіни і повірте, що подеколи це спілкування суцільний негатив.
Серед біженців дуже багато лугандонів, одеситів та крисчан ( саме так) які підтримують парашу та проти України. Багато з них втратили все, з Маріуполя, Бахмута але парашу не звинувачують і їхати туди не збиаються, хоч і евакуйовувалися через іі територію. І що викликає гидоту, коли вони заявляють працівникам соціальноі служби :" Вы нам обязаны, вы нам должны".
Трегубов Дмитрий
спорт зараз - це не гра, а частина війни. Як й на війні бувають й перемоги та поразки. Але Слава Україні! Підтримуйте наших спортсменів - вони  наші прапороносці. Це набагато більше ніж вивісити  прапор на власному балконі!!
Игорь Городищев
При всій повазі,  чому ви не висвітлюєте гру нашій Каті Лазаренко.. Там потенціал - ого !.. (я дивився її матчі в Монастир )
Sashamar
Вийти й перемогти! Не можна, щоб роботу виконували виключно інші (тільки що Мартич відправила Калинську за російським воєнним кораблем  ), треба й самим.
А зараз буде дуже неполіткоректний абзац  . Чому як Касаткіна, то влучне визначення мордора ("В нас не можна любити кого ти хочеш, натомість дозволено вбивати кого завгодно"), як Звонарьова, то виступ в кепці з написом "Нет войне!", а як підтримка війни, то неодмінно Аншба, Гасанова, Кудерметова, Шнайдер. Ні, правий був Володимир Ілліч, коли сто років тому писав про "обрусевших инородцев" та "истинно русское настроение" (істинно русскими називали себе чорносотенці).
Serhiy (Миколаїв)
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
GloryUkraine
У українських тенісистів немає ніякої самоповаги. Шарікови. Як же вони "харчєваться" будуть якщо відмовляться виходити на корт проти рашистів та бульбофашистів?
І до одного місця їм війна в Україні.
Обсервер Влад
До речі, а як же закон, який забороняє українським спортсменам виходити проти терорашистів на спортивних змаганнях? Чи тенісисти - це священні корови і їх чіпати ні-ні?