Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 30 квітня 2023, 12:57
3259
8

Суддя, який помилився у матчі Борусії: «Відчуваю себе паршиво»

Саша Штегеманн зізнався, що не побачив епізод повністю, через що прийняв неправильне рішення

| Оновлено 30 квітня 2023, 12:57
3259
8
Суддя, який помилився у матчі Борусії: «Відчуваю себе паршиво»
Getty Images/Global Images Ukraine

Суддя Саша Штегеманн, який працював на матчі 30 туру чемпіонату Німеччини «Бохум» – «Боруссія Д» (1:1) зізнався, що грубо помилився наприкінці зустрічі, не призначивши пенальті у ворота господарів.

- Я переглянув епізод. Момент з Адеємі – це пенальті на користь «Боруссії». Я не побачив цей епізод повністю, перебуваючи на полі. Захисник рухався на високій швидкості, і я був упевнений, що Адеємі першим поставив ногу. Звичайно, відеоасистент переглядав епізод, він дав йому оцінку. Він порахував, що я не припустився явної помилки, тому рекомендації самостійно вивчити повтор я не отримав.

- А ви могли самі підійти до монітора?
- Так, якби сумнівався в рішенні. Але на полі я не сумнівався. Озираючись назад, можу сказати: я був би щасливий, якби подивився повтор. Звичайно, я хочу завжди приймати правильні рішення, правильно оцінювати епізоди. Я дуже роздратований, почуваюся паршиво. Вночі я дуже мало спав, мені неприємно, – сказав Штегеманн.

Зазначимо, що «Баварія» в неділю може скористатися осічкою «Боруссії Д» і очолити турнірну таблицю, якщо обіграє «Герту».

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Eye of Providence
Це частина футболу. Помилятися можуть не тільки гравці, а й арбітри. Головне адекватно реагувати на свої помилки. Не пригадаю (може просто не читав/чув), щоб хтось з наших арбітрів хоч раз сказав, що почувається паршиво після матчу. Ніби дрібниця, але дає зрозуміти, що арбітр теж людина, а не г###н штопаний, як у нас.
Roman serhi
Где то Арановский под столом от смеха...
Октавий Фландрийский
Каждая такая ошибка стоит определенное количество денежных знаков... Действия арбитра, в виде чистосердечного признания своей, якобы не предвзятой ошибки, лигичны и объяснимы, особенно на Западе. Там любят тех, кто кается и их прощают. Если бы он уперся на своем, якобы правильном решении, его бы потом разобрали на мелкие фракции... А "ошибка" очень и очень денежная - Бавария может стать чемпионом, со всеми вытекающими последствиями... В Украине за такую ошибку Ахметов смог бы заплатить минимум 5 лимонов зелени на бригаду арбитров, ведь только одно участие в основной сетке ЛЧ компенсирует такие взятки...
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Xvalenok03
Сто ударов плеткой, 10 дней поститься, 5 раз отче наш прочитать.
Грех отмолен. Можно и дальше работать, ошибаться. 
Быть человеком. 
Andr88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил