Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 30 квітня 2023, 21:45
1291
0

Марсель – Осер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції

Проти претендента на виліт Маліновського можуть і приберегти

| Оновлено 30 квітня 2023, 21:45
1291
0
Марсель – Осер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції
twitter.com/OM_Officiel

У неділю, 30 квітня, у Марселі на стадіоні «Велодром» відбудеться матч тридцять третього туру чемпіонату Франції з футболу, у якому зіграють «Марсель» та «Осер». Стартовий свисток арбітра Жеремі Піньяра прозвучить о 21:45 за київським часом.

Марсель


До кінця сезону у Франції залишається не дуже багато часу, тож уже зовсім скоро може вирішитися питання приналежності тій чи іншій команді чемпіонського титулу. Щоб у черговий раз усі лаври не дісталися «Парі Сен-Жермен», потрібне лише диво й завзятість одного з прямих переслідувачів столичного колективу, а буде це «Марсель» або «Ланс» – їм доведеться вирішити вже незабаром під час очної дуелі. Саме до гри наступними вихідними в Лізі 1 буде прикута найбільша увага, оскільки тоді, швидше за все, вирішиться доля як мінімум «срібного» комплекту нагород.

Відставання від ПСЖ для команди Ігора Тудора складає вісім очок. Будемо відверті, у реаліях, коли в футболістів Крістофа Галтьє немає потреби грати в єврокубках наприкінці сезону, ліквідувати цю дистанцію за шість ігор до кінця футбольного року буде дуже складно. «Провансальці» розпочинали цю кампанію з великими амбіціями потіснити явних фаворитів із першого рядка, але якщо наприкінці сезону втрачати очки в іграх проти «Лор'яна» (0:0), «Монпельє» (1:1) та «Страсбура» (2:2), то розраховувати на успіх не доводиться. І це ще добре, що у нещодавньому «олімпійському» дербі в гостях у «Ліона» «Марселю» вдалось вирвати перемогу в компенсований час (2:1), а інакше й на другому місці команда Тудора зараз би не перебувала б.

Осер


У майбутній зустрічі «Марсель» зіграє проти торішніх учасників другого за силою дивізіону країни, «Осера», базове місто якого з населенням трохи більше 30 тис. осіб знаходиться в центральному регіоні країни на шляху з Парижа на захід, до Діжону. «Бургундці» були відсутні в «елітному» дивізіоні з сезону-2011/12, проте три роки під керівництвом Жана-Марка Фюрлана дали про себе знати у вигляді поступового прогресу з 11 до підсумкового третього рядка в Лізі 2. Навіть старт першого за 11 років сезону у Лізі 1 для команди був більш-менш непоганий, але потім її понесло кудись не туди.

Можна вважати, що до відставки Фюрлана своєю перемогою над «Осером» (2:0) доклався й «Марсель» у матчі першого кола, хоча з того часу минуло майже два місяці, і лише потім наставника попросили на вихід. Команду підібрав 57-річний Крістоф Пеліссьє, який одразу здобув чотири очки в іграх проти «Аяччо» (1:0) та «Труа» (1:1), після яких «бургундці» повірили в успіх.

Ненадовго, оскільки період після чемпіонату світу-2022 у Катарі для них також видався досить складним, і лише на початку лютого команда перестала постійно програвати у чемпіонаті. Причому перестала настільки, що з останніх 11 матчів Ліги 1 поступилася лише в одному – «Страсбуру» (0:2), і тепер їй практично не загрожує виліт у нижчий дивізіон. Принаймні, поблизу в турнірній таблиці є ще три команди з 32 набраними очками (у «Осера» їх 33), у яких справи йдуть гірше.

Орієнтовні склади


«Марсель»: Лопес – Колашинац, Жиго, Балерді – Каборе, Верету, Ронж'є, Клос – Юндер, Санчес – Вітінья.

«Осер»: Леон – Менса, Жубаль, Жанв'є, Равелосун, Зедадка – Туре, М'Чангама – Ньянг, Да Коста, Ен.

Не зіграють: Руїс, Унахі, Харіт – Бото, Дюжимон, Массенжо, Туре, Овусу, Руїс-Атіль.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутній грі гості чинитимуть гідний опір. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Осер» (+1.5) із коефіцієнтом 1.93.

30 квітня, неділя

«Марсель» – «Осер»
Марсель. «Велодром». 21:45
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Жеремі Піньяр (Франція)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Довбик вписав своє ім'я в історію Жирони завдяки голу у ворота Барселони
Футбол | 04 травня 2024, 21:01 0
Довбик вписав своє ім'я в історію Жирони завдяки голу у ворота Барселони

Артем відзначився у очному матчі команд на 4-й хвилині поєдинку

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.