Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 30 квітня 2023, 19:59
1218
1

Фулгем – Манчестер Сіті. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 30 квітня о 16:00 за Києвом

| Оновлено 30 квітня 2023, 19:59
1218
1
Фулгем – Манчестер Сіті. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

30 квітня на «Крейвен Котедж» пройде матч 34-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Фулгем» зустрінеться з «Манчестер Сіті». Старт поєдинку заплановано на 16:00 за київським часом.

Фулгем

Команда, здавалося, ще з кінця зими кинула грати цього сезону. І ніхто за подібне особливо і не лаяв Марку Сілву та його підопічних. Ті блискуче виконали своє головне завдання, з лишком набравши стільки очок, щоб забезпечити можливість нарешті не повернутися назад до Чемпіоншипу. Весь березень програвали, у тому числі й у кубку, так само було і після паузи на матчі збірних. Але коли здавалося, що дачники вже нічого не хочуть, вони спромоглися видати пару перемог. Спочатку вдалося оформити 3:1 у Ліверпулі з Евертоном, потім закінчили на 2:1 із Лідсом. І тільки Астон Вілла, яка набрала форму, змогла на своєму полі оформити 1:0.

Манчестер Сіті

Клуб наближався останнім часом до взяття требла за останні дні. Спочатку довели до розуму оформлення проходу Баварії в Лізі чемпіонів, але після 3:0 вдома вояж до Мюнхена перетворився багато в чому на формальність і закінчився нічиєю 1:1. Після цього, вже в суботу, підопічні Пепа Гвардіоли закінчили кубкову казку Шеффілд Юнайтед, розгромивши тих 3:0 на Уемблі та вирушивши у фінал Кубка країни. Нарешті, в АПЛ Арсенал зробив усе, щоб заочно капітулювати перед володарем титулу, погано зігравши тричі поспіль не лише з Ліверпулем, а й Вест Гемом і Саутгемптоном. 26 квітня гранди провели очний поєдинок. І в ньому Де Брюйне та компанія вкрай переконливо показали, хто зараз найсильніший на Туманному Альбіоні.

Статистика особистих зустрічей

Фулгем востаннє вигравав ще 2009-го року, а після 2011-го - перемагає лише Манчестер Сіті. У тому числі цього сезону були 2:1 на полі містян.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що містяни після ключової перемоги раптом розслабляться та втратять очки. Рекомендуємо ставити на те, що у цьому поєдинку виграють гості при форі -1,5 забитих м'яча з коефіцієнтом – 1,78.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andr88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил