Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 травня 2023, 21:30
6278
1

18-річний вихованець Шахтаря приєднався до лав ЗСУ

Володимир Сегеда захищатиме Україну

| Оновлено 01 травня 2023, 21:30
6278
1
18-річний вихованець Шахтаря приєднався до лав ЗСУ
Володимир Сегеда

Голкіпер «Шахтаря» U-19 Володимир Сегеда вирішив призупинити футбольну кар'єру, щоб захищати Україну. 18-річний футболіст уже проходить підготовку в одному із навчальних центрів.

Володимир народився у Луганську, з дитинства займався різними видами спорту – стрибками у воду, волейболом та футболом. Після початку війни у 2014 році з родиною поїхав до Сум, тренувався у сумській «Барсі», а далі – в УФК «Дніпро», де зумів звернути на себе увагу «Шахтаря».

В академії «гірників» зарекомендував себе сміливим та відважним голкіпером, залучався до команди U-19. Після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну хлопця було евакуйовано до Хорватії разом із партнерами по академії. Однак незабаром ухвалив усвідомлене рішення повернутися до України, щоб поповнити лави ЗСУ.

«Я довго думав і прийняв для себе рішення повернутися в Україну. Просто не можу просто так сидіти, коли у моїй країні йде війна. Ніколи не думав про те, щоб стати військовим, але зараз цього потребує моя Батьківщина. Грати у футбол – мрія всього мого життя, і я від неї не відмовляюся. Після Перемоги хотів би повернутися у футбол», – каже Володимир.

Оцініть матеріал
(47)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Злий Глобинець
Молодий же дуже. Не дай Бог щось... на війні як на війні, все може бути. Хай його Всевишній береже!