Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 квітня 2023, 05:59
488
0

Володимир ШАРАН: «Добре в підсумку, що ми зіграли внічию»

Наставник «Миная» – про поєдинок УПЛ із «Металістом 1925»

| Оновлено 30 квітня 2023, 05:59
488
0
Володимир ШАРАН: «Добре в підсумку, що ми зіграли внічию»
ФК Минай

Головний тренер «Миная» Володимир Шаран поділився емоціями від гри 23-го туру Української Прем'єр-ліги з харківським «Металістом 1925» (1:1).

«Вважаю, що закономірний результат - нічия. Ми створили непогані моменти, але у суперника була перевага у контролі м'яча. Вони створили по одному небезпечному моменту у кожному з таймів, де ми не справлялися зі стандартами. Але перші 30 хвилин у нашому виконанні були провальними. Ми знали, що вони добре контролюють м'яч, у них хороші технічні гравці. Хотіли силою обіграти цю команду. Але тиснув на хлопців результат. Перед грою я їх не впізнав.

Керівництво все робить для того, щоб ми перемагали. Тобто мотивує хлопців, заборгованостей у нас немає, у колективі - повний порядок. Але хвилювання досвідчених гравців - я йому здивувався. Після замін гра змінилася. Гравці, які вийшли на поле, посилили гру. Добре в підсумку, що ми зіграли внічию.

Травма Мельника? Думаю, все буде нормально. Не розібралися в епізоді, коли був верховий м'яч. Невелике ушкодження - до наступного матчу, думаю, він уже відновиться.

Подякував за віддачу команді. Перші 30 хвилин потрібно розібрати, проаналізувати, тому що психологія виходить на перший план. Не фізика, а саме психологія. Ми раніше бачили більш розкуту команду, а сьогоднішні перші 30 хвилин була скутість. Наприкінці вже думали про те, як зберегти той результат, який є.

Також є кадрові проблеми. Воробчак випав на півроку. Нам не вистачає агресивності спереду, на флангах. Сьогодні ми особливо ясно побачили, що цього не вистачає.

На даний час я не можу сказати, що нам не вистачає кількісно гравців. Готувалися до матчу двадцять польових футболістів і три воротарі. Випав тільки Кравчук, який травмувався в матчі з «Вересом». Гравців достатньо, але хочеться побільше креативу на флангах. Колектив у нас хороший, працюємо далі. Залишилося сім турів. Працюємо, стараємося, щоб залишитися в лізі й на наступний сезон», – розповів Шаран.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

ВІДЕО. Шалений початок матчу Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забив
Футбол | 04 травня 2024, 19:43 3
ВІДЕО. Шалений початок матчу Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забив

Рахунок на 3-й хвилині відкрив Андреас Крістенсен, Артем одразу ж відповів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.