Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 травня 2023, 04:30
774
2

Без найсильнішого. Минай та Металіст 1925 зіграли внічию

Команди забили одна одній по одному разу у матчі 23-го туру УПЛ

| Оновлено 02 травня 2023, 04:30
774
2
Без найсильнішого. Минай та Металіст 1925 зіграли внічию
ФК Металіст 1925

Футболісти «Миная» розпочали поєдинок із позиції сили. Вони йшли вперед активно і великими силами. Чи була у них ставка на швидкий гол, залишилося таємницею, але з перших хвилин вони постаралися підім'яти під себе оборону «Металіста 1925». Його гравці виявилися до цього готові - тиск вони стійко витримали і приблизно за 10 хвилин після стартового свистка зуміли перехопити ініціативу.

Чимось відповісти закарпатці не зуміли. Як наслідок, гості дедалі впевненіше і впевненіше набирали обертів у розгортанні своїх атак. Єдине: з реальними загрозами воротам Бандури у них були проблеми. Лише на 30-й хвилині Вачиберадзе ударом зі штрафного перевірив пильність голкіпера «Минаю», ставши автором першого у грі влучного удару. Натомість невдовзі зобов'язаний був забивати Безуглий. Після подачі з кутового він бив головою, як то кажуть, напевно, але пустив м'яч із забійного положення повз площину воріт.

На 36-й хвилині господарі відповіли розіграшем штрафного. Завершував його Горін - Сидоренко зіграв надійно і спокійно. На цьому команди могли б підвести риску під подіями перших 45 хвилин зустрічі, але вже у компенсований час якимось дивом не забили гравці «Миная». Усе розпочав Нємчанінов, який наважився на дальній удар. Вийшло ефектно і майже ефективно - голкіпер харків'ян м'яч відбив. На добиванні зіграв Вишневський - Сидоренко і на його удар зреагував, після чого м'яч припав у стійку. Ну, а далі було елементарне винесення сфери куди подалі.

За згаяний розкішний момент господарі поплатилися у дебюті другого тайму. На 52-й хвилині Горін під час розіграшу кутового випустив із поля зору Безуглого, який ані візаві, ані його команді цього не пробачив. 0:1!

Повівши у рахунку, харків'яни ще якийсь час грали у колишньому ключі, а потім стали діяти з оглядкою на оборону. Наставник «Миная» Володимир Шаран, навпаки, постарався замінами додати підопічним свіжості в атаку і свого домігся. На 72-й хвилині Твердохліб заробив 11-метровий у боротьбі з Курилом. Втім, пенальті вийшов відверто на тоненького. З «точки» Вітенчук забив - 1:1.

Відчувши гольовий смак, господарі поля у кінцівці матчу постаралися додати і вирвати перемогу. До честі гравців «Металіста 1925», вони гру не сушили, а намагалися йти вперед. Гра тримала у напрузі, але все ж реальними моментами не балувала. У підсумку, не дивно, що до фінального свистка рахунок у поєдинку більше не змінився.

Українська Прем’єр-ліга. 23-й тур

«Минай» – «Металіст 1925» – 1:1

Вітенчук, 73 пенальті – Безуглий, 52

Гончар, 50, Колесник, 90+4 – Безуглий, 3, Капінус, 19

«Минай»: Бандура – Гончар, Мельник (Чуєв, 79), Трубочкін (Рогозинський, 56), Немчанінов, Булеза, Гечев (Дмитрук, 56), Горін (Шишка, 56), Вітенчук, Твердохліб, Вишневський (Колесник, 63).

«Металіст 1925»: Сидоренко – Безуглий, Є.Ткачук, Курило, Капінус (Жичиков, 61), Габелок, Русин, Кравченко (Мартинюк, 70), Вачіберадзе (А.Ткачук, 83), Дмитренко (Ременюк, 46), Бичек (Чирук, 46).

Арбітр: Володимир Новохатній (Київ)

Стадіон «Минай» (Минай)

МИНАЙ – МЕТАЛІСТ 1925. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

73’
ГОЛ ! З пенальті забив Вадим Вітенчук (Минай).
53’
ГОЛ ! М'яч забив Микита Безуглий (Металіст 1925).
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Дюбуа звернувся до Усика після того, як українець відмовився від поясу IBF
Бокс | 27 червня 2024, 09:49 7
Дюбуа звернувся до Усика після того, як українець відмовився від поясу IBF

Даніель став новим чемпіоном світу за версією міжнародної боксерської федерації

ВІДЕО. Сльози Тимчика після вильоту України: «Хочу вибачитись перед ЗСУ»
Футбол | 27 червня 2024, 18:52 16
ВІДЕО. Сльози Тимчика після вильоту України: «Хочу вибачитись перед ЗСУ»

Гравець тяжко сприйняв невдалий груповий етап Євро

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
А за что на 90+4 карточку дали игроку? Он теперь игру с шахтером пропускает.
Уже и Миная боимся?
⬆️
До игры было ясно что тут лучше договориться хотя бы на +1.)