Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
909
0

Рома – Мілан. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 29 квітня о 19:00 за Києвом

Рома – Мілан. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

29 квітня на «Стадіо Олімпіко» пройде матч 32-го туру Серії А, в якому «Рома» зустрінеться з «Міланом». Старт поєдинку заплановано на 19:00 за київським часом.

Рома

Команда чудово усвідомлює свою мету. Вона не змінюється рік у рік, правда, при цьому залишалася недосяжною і за попередників Моурінью, і в 1-му сезоні вже за Жозе - ніяк не виходило повернутися до Ліги чемпіонів. Зараз є добрі шанси досягти довгоочікуваного прориву. Причому вовки можуть використовувати той варіант, що вдався колись у Особливого в Манчестер Юнайтед - через виграш Ліги Європи. У квітні вдалося пройти Феєнорд, вигравши вдома з розгромними 4:1 після мінімальної поразки в Роттердамі. Тепер джалороссі вже у півфіналі турніру! При цьому португалець не проти закінчити і в Серії А в топ-4. Що, щоправда, ускладнила реабілітація Ювентуса. І, звичайно, те, що програли одному з переслідувачів - Аталанті.

Мілан

Клуб досі формально має статус чемпіона Італії. І це було, безумовно, заслугою Стефано Піолі, що де-факто відродив амбітний колектив, який скочувався практично до рівня чи не середняка Кальчо. Але зберегти скудетто не вдалося за замовчуванням, Наполі був на голову сильніший за всіх інших. Але у квітні вийшло у россонері вибити цю команду у чвертьфіналі Ліги чемпіонів – 1:0 удома, 1:1 на виїзді. За таким же сценарієм вони ж пройшли і Тоттенгем: гостьова нічия після мінімальної перемоги вдома. Але все це має ціну, і в 2023-му році червоно-чорні слабко виглядали в Серії А. Так, вдалося виграти у Лечче, але це дозволило лише зрівнятися за очками якраз із Ромою.

Статистика особистих зустрічей

Після 2017-го року у Роми вдалося лише одного разу виграти. Але після 3-х перемог поспіль, цього сезону, були нічийні 2:2 у Мілані.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що шанси сторін у цій парі рівні. Але зрозуміло, що обом потрібна лише перемога. Тож чекаємо не на найнудніший матч і тотал більше 2,0 голів з коефіцієнтом - 1,81.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шон ДАЙЧ: «Миколенко завдав собі трохи більшої шкоди, ніж ми сподівалися»
Футбол | 27 квітня 2024, 23:40 1
Шон ДАЙЧ: «Миколенко завдав собі трохи більшої шкоди, ніж ми сподівалися»

Головний тренер «Евертона» не впевнений, що українець скоро повернеться на поле

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 27 квітня 2024, 12:15 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.