Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
535
0

Осасуна – Реал Сосьєдад. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 28 квітня о 22:00 за Києвом

Осасуна – Реал Сосьєдад. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

28 квітня на «Ель Садар» пройде матч 32-го туру Прімери, в якому «Осасуна» зустрінеться з «Реал Сосьєдад». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Осасуна

Клуб цього сезону по-справжньому боротиметься лише в одному поєдинку. Памплонці вже повторили найкращий результат у своїй історії, зумівши дійти до фіналу Кубка Іспанії. Тільки одного разу було таке, і тоді, 2005-го, все закінчилося поразкою. Зараз був дуже напружений півфінал, коли після домашніх 1:0 програли з тим самим рахунком в основний час Атлетіку, але в екстра-таймі єдиний вирішальний м'яч забили гості. Щоправда, у боротьбі за титул доведеться підопічним Ягоби Аррасате битися з мадридським Реалом, і гранд буде достатньо мотивованим. Крім того, прорив у Копа дель Рей мав свою ціну. У Прімері Осасуна просіла, і якщо раніше вважалася серйозним претендентом на єврозону, то навесні відкотилася до середини таблиці. З іншого боку, у квітні вдалося набрати форму, що довела і перемога над Кадісом у вівторок. Гол Рубена Гарсії на виїзді виявився єдиним.

Реал Сосьєдад

Команда залучена до головної інтриги цього сезону в Ла Лізі. Вже зрозуміло, що Барселона поверне собі титул чемпіона. А суперечка між Реалом та Атлетіко за 2-ге місце э цікавою та важливою для сторін, але не має турнірного значення. Ось 4-та позиція дозволить стартувати восени в Лізі чемпіонів тому, хто завоює її. Давно вже на це претендують чуррі-урдин, але, по-перше, стабільно сильнішою була Севілья, та й сам клуб із Сан-Себастьяна постійно зменшував оберти у 2-му колі. Зараз теж статистика підопічних Іманоля Альгуасіля погіршилася ближче до розв'язки – але й конкуренти не стабільніші. Найважливіший поєдинок був у минулому турі, з головним суперником, Бетісом. У результаті після нього зберегли статус-кво – голів суперники так і не забили.

Статистика особистих зустрічей

Востаннє в офіційному поєдинку Осасуна виграла у 2012-му році. Усі 4 крайні матчі в Прімері закінчилися перемогами Реала Сосьєдад.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що більше шансів на перемогу у вмотивованих гостей. Але навряд чи сусіди забезпечать видовище – ставимо на тотал менше 2,5 голів із коефіцієнтом – 1,6.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.