Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 27 квітня 2023, 12:58
3062
2

АРТЕТА: Треба подивитися на себе у дзеркало. Ще є 5 ігор, все може статися

Наставник «Арсенала» прокоментував поразку від «Манчестер Сіті»

| Оновлено 27 квітня 2023, 12:58
3062
2
АРТЕТА: Треба подивитися на себе у дзеркало. Ще є 5 ігор, все може статися
Getty Images/Global Images Ukraine. Мікель Артета

Наставник «Арсенала» Мікель Артета прокоментував поразку від «Манчестер Сіті» (1:4) у боротьбі за чемпіонство у Прем'єр-лізі:

«Треба визнати, що найкраща команда виграла гру. Ми не грали належним чином. Ми повинні подивитися на себе у дзеркало та бути чесними. Коли суперник грає на такому рівні, втриматися на ногах дуже складно.

Ми не були на своєму рівні. Це засмучує, коли точиться боротьба за чемпіонство. Ми не створювали імпульсу в грі. Ми йшли до цього 9,5 місяців і не збираємось відмовлятися від мети через те, що програли одну гру. Потрібно перезавантажити всіх наших гравців. В усіх шок.

Не думаю, що гравці були налякані. Але те, як ми розпочали гру, засмучувало. Ми програли всі перші та другі м'ячі. Нам довелося змагатися проти команди, яка грала на межі своїх можливостей, і зробити це надзвичайно складно.

Я приймаю реальність. І це найкращий спосіб рухатися вперед. Ми не мали шансу виграти гру. Ми маємо стати кращими. Ми знали, що нам треба викластися на повну, але були далекі від цього. Я не знаю, що потрібно для завоювання титулу. Ми маємо підняти дух гравців, бо вони переживають. Це важко переварити. Нам потрібно виграти усі 5 ігор, щоб мати шанс.

На початку сезону нам казали, що ми фінішуємо шостими чи сьомими. Гравці заслуговують на велику похвалу за те, де ми знаходимося в турнірній таблиці. Ми грали проти чудової команди, але не зуміли нав'язати боротьбу. Суперник був кращим у всіх відносинах. Вони вигравали кожну дуель. Ми пропускали зі стандартів, з навісів тощо.

Ми хотіли щось змінити, але вони забили швидкий гол. Ми повинні бути вірними тим ідеям, що привели нас на цей шлях. Нас обіграла найкраща команда, це точно. Вони були чудовими, і досягти такого складно. Сьогодні ми не були на цьому рівні.

Сьогодні дуже важка ніч, ми програли, але маємо встати і подивитися на ситуацію ширше. Той факт, що ми змагаємося віч-на-віч з цією командою «Манчестер Сіті», просто неймовірний. Попереду п'ять ігор, і все може статися. За ці роки я бачив, що багато може статися в цій лізі. Ми маємо визнати, що програли неймовірній команді».

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Artem Bugaenko
Профукали чемпіонство на фініші
Roman serhi
Може... Ще пару раз програєте