Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 26 квітня 2023, 18:04
973
0

ЛОЧМАН: «Фарерці вдома грають особливо потужно, але у нас своя мета»

Головний тренер збірної України з гандболу розповів про підготовку команди

| Оновлено 26 квітня 2023, 18:04
973
0
ЛОЧМАН: «Фарерці вдома грають особливо потужно, але у нас своя мета»
ФГУ. В'ячеслав Лочман

26 квітня о 21:00 у Торсхавні відбудеться матч 5-го туру кваліфікації чемпіонату Європи 2024 року з гандболу, в якому зіграють чоловічі збірні Фарерські острови та України.

Головний тренер національної команди України В'ячеслав Лочман розповів про підготовку до поєдинку:

О 4-й ранку ми зустрілися в аеропорту Дюссельдорфа, вилетіли в Копенгаген, звідки ще через три години вилетіли в Торсгавн. Ніч була нелегкою, але переліт пройшов без проблем. Ще за дві години після основної групи на Фарери прилетіли Дмитро Артеменко та Дмитро Ільченко, які у суботу мали матчі у чемпіонаті Польщі. На жаль, не прибув їхній багаж, авіакомпанія має доставити його до нашого готелю пізніше.

Після заселення, обіду та короткого відпочинку ми провели 40-хвилинне тренування для активного відновлення гравців після дороги. У повному складі ми були у вівторок, коли на Фарери прибув останній гравець Тарас Миноцький. Він грав у неділю у чемпіонаті Польщі та відзначився вісьмома голами. Не буде на зборах Романа Чичикала. Минулого понеділка за результатами обстеження у своєму клубі у польському чемпіонаті він повідомив нам про проблеми з коліном. Тим не менш, ми сподівалися, що, можливо, він зможе нам допомогти принаймні у другому матчі. Зрештою Чичикало залишився на відновлення в клубі, при цьому в суботу зіграв у чемпіонаті.

У вівторок ми провели у Торсгавні два тренування. Перед кожною був відео-перегляд, де розберемо наш напад і захист, які ми готуємо до матчу проти Фарерських островів.

Настрій у команди бойовий. Повинні виправити помилки, які були раніше, та здобути перемогу. Усі мають викластися на сто відсотків, немає жодних інших думок. Команда має вийти та зробити за грою те, що від неї вимагає тренерський штаб.

Суперника ніхто не недооцінює. У збірній Фарерських островів, окрім гравців із місцевого чемпіонату, виступають легіонери з Бундесліги та чемпіонатів Скандинавських країн. Їхня збірна постійно прогресує, і особливо вдома фарерці завжди грають особливо потужно, але у нас своя мета і ми маємо її досягти».

ВІДЕО. Збірна України потренувалася на Фарерах перед грою відбору до Євро

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.