Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
1096
1

Райо Вальєкано – Барселона. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 26 квітня о 23:00 за Києвом

Райо Вальєкано – Барселона. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

26 квітня на Кампо де Вальєскас пройде матч 31-го туру Прімери, в якому Райо Вальєкано зустрінеться з Барселоною. Старт поєдинку заплановано на 23:00 за київським часом.

Райо Вальєкано

Команда проводить 2-й сезон поспіль на рівні Ла Ліги. І вже можна говорити, що це міцний та досить організований колектив, який добре підготовлений молодим наставником, відомим у минулому баскським захисником, Андоні Іраолою. Минулого сезону взимку новачок навіть діставався до топ-4 поточної таблиці, а потім – до кубкового півфіналу. А зараз скромний столичний колектив досить довго тримався у зоні єврокубків Прімери. Але з середини лютого здавалося, що Райо Вальєкано вирішив зменшити оберти, і просто догравати цю темпораду. Стрепенувся колектив лише після 8 поразок поспіль, обігравши такого ж невмотивованого суперника, Осасуну. Були непогані шанси на нічию з Реал Сосьєдад, але там втрутився автогол Лежена, що призвів до підсумкових 1:2.

Барселона

Клуб зараз, схоже, більше зосереджений на майбутньому, на тому, як проводитиме наступне трансферне вікно. А там завдань багато, від спроби повернути Мессі та до проблем із фінансами, через які потрібно продавати футболістів десь на 2 сотні мільйонів. В принципі, те, що відбувається на полі, кулес можуть і не особливо звертати уваги. Після ганебного вильоту з Копи дель Рей у вигляді 0:4 удома з Реалом уся боротьба у темпораді закінчилася. Давно вже вилетіли з Ліги чемпіонів (ще восени, у групі) та Ліги Європи (вже в 1/16 фіналу - з МЮ грали у лютому), але при цьому Хаві встиг взяти Суперкубок, а його підопічні відірвалися від усіх переслідувачів, на чолі з вершковими. Звідси й нульові нічиї у квітні з Жироною та Хетафе. Натомість на Атлетіко налаштувалися, і мінімально, але виграли.

Статистика особистих зустрічей

Повернувшись до Прімери, Райо Вальєкано не програє гранду з Каталонії. Минулого сезону мадридський колектив навіть двічі мінімально переміг, а цього року на Камп Ноу була нульова нічия.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на перемогу гостей з Каталонії. Але, по суті, це зустріч колективів, що вже просто чекають на літні канікули. Ставимо на тотал менше 2,5 голів з коефіцієнтом - 1,88.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Мілевський влаштував партнерам «рознос» у роздягальні
Футбол | 30 квітня 2024, 18:16 7
ВІДЕО. Мілевський влаштував партнерам «рознос» у роздягальні

Артем за короткий термін став капітаном команди

Ронні на висоті. Визначено всіх чвертьфіналістів ЧС зі снукеру
Снукер | 30 квітня 2024, 06:10 2
Ронні на висоті. Визначено всіх чвертьфіналістів ЧС зі снукеру

Лідер світового рейтингу впевнено обіграв Райана Дея з рахунком 13:7

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Не знаю как тут, а вот в соседнем матче Сельта Эльче ТБ 1 в первом (думаю Эльче забьет в первом тайме).