Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 26 квітня 2023, 21:06
1070
3

Вест Гем – Ліверпуль. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 26 квітня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 26 квітня 2023, 21:06
1070
3
Вест Гем – Ліверпуль. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

26 квітня на «Лондон Стедіум» пройде матч 33-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Вест Гем» зустрінеться з «Ліверпулем». Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Вест Гем

Клуб цього сезону досягав успіху в основному на міжнародній арені. Щоправда, у форматі найменш рейтингового з турнірів у Лізі конференцій. Стартувавши там у кваліфікації, англійці аж до чвертьфіналу взагалі не втрачали очок, лише перемагаючи. І лише Гент на своєму полі зміг вирвати нічию з молотобійцями. Минулого четверга в Лондоні непокірного суперника дотиснули, здобувши розгромну перемогу, і заразом перепустки до півфіналу. При цьому через ситуацію в АПЛ Девід Моєс у розіграші 2022/2023 неодноразово опинявся на межі вильоту. Але й там у потрібний момент, у квітні, вдалося показати хороші результати. Почавши з важливої перемоги над прямим конкурентом у боротьбі за виживання Саутгемптоном, потім, переживши 1:5 вдома з Ньюкаслом, Хаммерс перемогли Фулгем і відігралися з 0:2 з Арсеналом. А згодом розгромили 4:0 Борнмут.

Ліверпуль

Команда розуміє вже, що в нинішньому сезоні єдиним серйозним успіхом була перемога в Суперкубку Англії - але там перемогли Манчестер Сіті на самому початку футбольного року. Статус володаря кубка було втрачено в обох турнірах задовго до фіналу. Ліга чемпіонів знову, як і 2022-го, була програна мадридському Реалу, але вже не у вирішальному поєдинку, а вже на 1-му етапі плей-оф. А в АПЛ у віце-чемпіонів шанси фінішувати у квартеті лідерів стають дедалі теоретичнішими. Так, червоні видають яскраві поєдинки типу 7:0 з Манчестер Юнайтед або 6:1 з Лідсом, та й з Арсеналом, лідером, відігралися з 0:2. Але вони чергуються з поразкою Борнмуту, розгромом від Сіті і лише 0:0 із кризовим Челсі. З Ноттінгем Форест у вихідні закінчилося перемогою 3:2, але багато хто визнавав, що сюжет міг бути й іншим.

Статистика особистих зустрічей

Вест Гем за півтора десятки поєдинків виграв у основний час лише одного разу. А 2022-го року Ліверпуль двічі переміг по 1:0.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у гостей. Але, з урахуванням форми команд, варто чекати на яскраве протистояння і підсумкові більше 2,5 голів з коефіцієнтом - 1,69.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Наполі – Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Футбол | 28 квітня 2024, 18:01 0
Наполі – Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 28 квітня о 19:00 за Києвом

Український легіонер виграв перший чемпіонський титул з Баєром
Футбол | 27 квітня 2024, 19:39 1
Український легіонер виграв перший чемпіонський титул з Баєром

Артем Степанов виграв з «фармацевтами» західну зону Бундесліги U-17

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tasha19
Ліверпуль цього сезону дуже феєрично грає, або виграють, або влітають, причому ніколи не вгадаєш проти кого будуть феєрити, проти кого тупити)
🔱Avtoigor🔱
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил