Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 26 квітня 2023, 17:24
454
0

Ронен ГІНЗБУРГ: «Наша сила в тому, що ми граємо добре як команда»

Наставник «Прометея» – про успіхи на євроарені

| Оновлено 26 квітня 2023, 17:24
454
0
Ронен ГІНЗБУРГ: «Наша сила в тому, що ми граємо добре як команда»
БК Прометей. Ронен Гінзбург

Коментар головного тренера БК «Прометей» Ронена Гінзбурга напередодні півфіналу Єврокубка. Нагадаємо, 26 квітня о 19:00 на Арені Рига «Прометей» приймає турецький «Тюрк Телеком».

– Тренере, півфінал Єврокубка - історичне досягнення для клубу. Ви змогли досягти цього без травмованих Кеннеді і Лукашова. Як ви впоралися з цим без гравців основного складу? Розкажіть нам, будь ласка.
– Коли команда здорова і все працює добре, то якщо втрачаєш гравців, хтось підтягується і замінює їх. Ми маємо досить досвідчений та універсальний колектив, де гравці можуть замінити інших. Тож ми впоралися з цим викликом. Ми втратили цих двох баскетболістів, Ді Джей і Денис виконували чудову роботу, однак протягом сезону ми мали проблеми з травмами гравців, щоразу хтось пропускав ігри. Це наша сила, наша сила в тому, що ми граємо добре саме як команда.

– Ви дозволили «Промітеасу» у чвертьфіналі набрати лише 57 очок. Це була неймовірна перемога! А щодо «Тюрк Телеком», вони сильніші за «Промітеас»?
– Звісно, вони сильніші. Вони посідають перше місце в чемпіонаті Туреччини. Два тижні тому перемогли «Фенербахче», перемогли «Анадолу Ефес» – команди Євроліги. У турецькій лізі вони програли лише чотири матчі. Тож це хороша команда. Всі команди, котрі дійшли до півфіналу, - хороші. І ми також. У нас є певні проблемні місця проти них, які ми маємо вирішити. Побачимо, як ми з цим впораємося.

– MVP 1/8 фіналу наступний матч грав проти нас. Тепер MVP уже чвертьфіналу зіграє проти нас. Я маю на увазі Джеріана Гранта. Що скажете про нього?
– Тут ідеться про команду, а не окремо про Гранта. Передусім «Тюрк Телеком» – хороша команда. Але безперечно Грант – гравець високого рівня, має довгі руки, вміє і піти в прохід, і кинути. Ми повинні спробувати зупинити його, втім, як я казав, зброя «Тюрк Телеком» – не лише Грант.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.