Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Італії
| Оновлено 26 квітня 2023, 22:00
1125
0

Інтер – Ювентус. Прогноз і анонс на матч Кубку Італії

Чи не потрапив ненароком колектив Аллегрі у емоційний шторм?

| Оновлено 26 квітня 2023, 22:00
1125
0
Інтер – Ювентус. Прогноз і анонс на матч Кубку Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 26 квітня, в Мілані на стадіоні «Джузеппе Меацца» відбудеться матч-відповідь півфіналу Кубка Італії з футболу, у якому зіграють міланський «Інтер» та туринський «Ювентус». Стартовий свисток арбітра Даніеле Довері з Риму прозвучить о 22:00 за київським часом.

Інтер


Міланський «Інтер» після втрати чемпіонського титулу за підсумками минулого сезону продовжує перебувати в кризі, причини якої полягають не тільки у виступах команди на футбольному полі. Один із найбільших клубів Італії неначе не може знайти себе в сучасному світі, постійно реалізовуючи нові тактичні ідеї, ось тільки більшість із них здаються морально застарілими. Доходить до того, що поразка від умовної «Монци» (0:1) кількома тижнями раніше сприймається вболівальниками як звичайна невдача, а не надзвичайна ситуація, як це було б ще буквально два роки тому.

Що примітно, і тоді, і зараз, біля керма команди стоїть одна й та сама людина – Сімоне Індзагі. Ось тільки ще під час зимової трансферної кампанії навколо його можливої відставки постійно виникали свіжі плітки, тож уже, напевно, ніхто не здивується, якщо «нерадзуррі» розпочнуть новий сезон із новим керманичем. От тільки треба було б спочатку дограти на гідному рівні поточну кампанію, і ще зовсім не факт, що «Інтер» буде представлений у єврокубках від Італії наступного року.

Шосте місце в чемпіонаті, підвішений стан у півфіналі Кубка країни та майбутні півфінальні битви проти «Мілана» на аналогічній стадії Ліги чемпіонів УЄФА – Індзагі має всі козирі на руках для того, щоб перевести цей сезон у виконанні своєї команди зі стану «посередній» у «сенсаційно успішний». Але чи вірять у головного тренера власні фанати з огляду на вкрай суперечливу форму команди в Серії A в останніх матчах? Дуель у відповідь проти «Юве» розпочнеться фактично з чистого аркуша, після нічиєї на «Альянц Стедіум» (1:1), тому «змії» мають можливість уперше в сезоні обіграти принципового суперника за Derby d'Italia.

Ювентус


Головний тренер туринського «Ювентуса» Массиміліано Аллегрі кілька місяців поспіль невпинно нагадував журналістам про те, що в його команди неправомірно забрали 15 очок у поточному розіграші італійської Серії A, і якби не ці «палиці в колеса» від Федерації футболу, то «Стара Синьйора» неодмінно боролася б навіть за чемпіонський титул проти неаполітанського «Наполі». Однак посеред минулого тижня ці бали нарахували назад на рахунок його команди на час підготовки остаточних результатів розслідування, і «зебри» на радостях навіть вийшли до півфіналу Ліги Європи УЄФА за підсумками дуелі проти лісабонського «Спортінга».

Ось тільки потім у них за календарем стояв домашній суперматч проти «Наполі», який у підсумку залишився за майбутніми чемпіонами країни (0:1). Отже, «Ювентусу» цього сезону ще далеченько не лише до «південців», але ще й складно буде наздогнати римський «Лаціо», якому вдається зберігати за собою другий рядок. Потрапити на поле головної арени країни, «Стадіо Олімпіко», туринці цього сезону зможуть лише в тому випадку, якщо обіграють «Інтер» у зустрічі у відповідь півфінальної дуелі в Кубку Італії. Щодо вірогідності цієї події є кілька приводів для сумнівів – «зебри» насилу досягають успіхів на полі «змій», хоча й двічі обігравали їх під час поточної кампанії. А ще в «Юве» плечима серія із шести посередніх матчів, де вдалою в плані результату, а не гри, можна назвати лише першу зустріч проти «Спортінга» (1:0).

Орієнтовні склади


«Інтер»: Онана – Бастоні, Ачербі, Дарміан – Дімарко, Чалханоглу, Брозович, Барелла, Думфріс – Лукаку, Мартінес.

«Ювентус»: Перін – Гатті, Бремер, Данило – Костич, Рабіо, Локателлі, Фаджолі, К'єза – Ді Марія – Влахович.

Не зіграють: Дальберт, Мхітарян, Ханданович, Шкрініар – Кайо, Ігаттарен, Кін.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі господарі зроблять крок до фіналу. Нашою ставкою буде позиція – Прохід. «Інтер» із коефіцієнтом 1.61.

26 квітня, середа

«Інтер» – «Ювентус» (перший матч – 1:1)
Мілан. «Джузеппе Меацца». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Даніеле Довері (Рим, Італія)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.