Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 квітня 2023, 11:56
204
0

Костянтин БИЧЕК: «Відчував тиск через те, що не вдавалося забити»

Форвард «Металіста 1925» – про перемогу над «Львовом»

| Оновлено 25 квітня 2023, 11:56
204
0
Костянтин БИЧЕК: «Відчував тиск через те, що не вдавалося забити»
ФК Металіст 1925. Костянтин Бичек

Нападник харківського «Металіста 1925» Костянтин Бичек прокоментував перемогу над «Львовом» (2:0) у матчі 22-го туру української Прем'єр-ліги.

– Як тобі гра проти «Львова», це була складна чи легка гра?
– Гра проти «Львова», мабуть, була більш складною, ніж легкою. Та й взагалі зараз Чемпіонат України такий, що кожна команда може відібрати очки у кожної. Тому всі матчі складні.

– Тренери казали, що ти відчував тиск через те, що не вдавалося забити кілька матчів поспіль, чи так це? Цього разу ти забив чи відчув полегшення?
– Так, був я трошки відчував тиск через те, що не вдавалося забити. Майже в кожному матчі в мене бували гарні можливості, щоб відзначитися, але, на жаль, не виходило. Полегшення... Мабуть, трошки відпустило.

– Як тобі взагалі грається у якості центрального нападника? У першій частині сезону ти грав у півзахисті, в центрі чи на фланзі. А тепер на вістрі. Уже почуваєшся комфортно, як на рідній позиції чи треба ще трошки практики тут?
– У якості центрального нападника мені, в принципі, комфортно грати. З кожною грою намагаюся додавати, ставати все краще й краще на цій позиції.

– На тижні в тебе був день народження. Гол+перемога - це трошки відкладений подарунок? Які спортивні побажання отримував? Можливо, яких досягнень сам собі бажаєш?
– Гол+перемога - це, напевно, найкращий подарунок на день народження. Щодо спортивних побажань, то найчастіше мені бажали, щоб забивав побільше голів. А сам собі бажаю, звісно, максимальних досягнень.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.