Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 25 квітня 2023, 11:46
3006
2

УЄФА може відсторонити Ювентус від єврокубків як мінімум на рік

Проблеми туринського клубу не закінчились

| Оновлено 25 квітня 2023, 11:46
3006
2
УЄФА може відсторонити Ювентус від єврокубків як мінімум на рік
Getty Images/Global Images Ukraine

УЄФА може відсторонити «Ювентус» від єврокубків, якщо остаточне рішення у судовій справі про фінансові порушення не буде ухвалено найближчими місяцями.

Зазначимо, що 20 квітня туринському клубу повернули 15 очок, знятих у січні. Федеральний апеляційний суд Італійської федерації футболу (FIGC) має провести повторний розгляд справи.

Повідомляється, що УЄФА проводить паралельне розслідування цієї справи. В організації очікують, що в Італії буде винесено свій вердикт до червня. Туринському клубу загрожує відсторонення від єврокубків щонайменше на рік.

Якщо рішення не буде ухвалено до початку нового єврокубкового сезону, то питання про виступ Ювентуса в міжнародних турнірах розгляне комісія УЄФА з чесної гри.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Octopus
Легко, особенно после того как президенты Ювентуса и УЕФА побили горшки из-за суперпуперлиги. Лишний раз мокнуть Аньелли в грязь мордой лица Чеферин вряд ли откажет себе в удовольствии. В свое время деньги и влияние этого мафиозного клана Ндрангета не помешали вышвырнуть Ювентус из Серии А, посмотрим как пройдет этот раз. Удивительно, что такая развитая страна как Италия до сих пор не смогла побороть мафию, корнями вросшую в само государство.
luceorius
 А Зідан, очевидно, вже туди не хоче.