Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 26 квітня 2023, 00:16
2544
7

Жирона – Реал Мадрид. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 25 квітня о 20:30 за Києвом

| Оновлено 26 квітня 2023, 00:16
2544
7
Жирона – Реал Мадрид. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

25 квітня на «Монтіліві» пройде матч 31-го туру Прімери, в якому «Жирона» зустрінеться з «Реалом» (Мадрид). Старт поєдинку заплановано на 20:30 за київським часом.

Жирона

Клуб повернувся до Прімери. Це друга спроба закріпитися в елітному дивізіоні. Попередня тривала кілька років. Лише минулого літа, вигравши стикові поєдинки, жиронці знову пробилися до Ла Ліги. І добре виявили себе на цьому рівні. Спочатку Мічела Санчеса та його підопічних розглядали як андердога, але зараз досить впевнено тримаються в середині таблиці. Віктор Циганков (екс-капітан київського Динамо остаточно закріпився як гравець основи і багато забиває та роздає передачі) та компанія активно набирають очки. Вони змогли навіть із Барселоною зіграти внічию, а в аутсайдерів, Еспаньола та Ельче, вигравали. Тим несподіваніші 0:1 з Вальядолідом, за всієї мотивації пуселанос.

Реал (Мадрид)

Команда перемикає левову частину своєї уваги на фінальній частині сезону на єврокубки. У Лізі чемпіонів стоїть завдання повторити минулорічний успіх. І цього разу плей-оф галактикос проходить впевненіше. Спочатку розбили Ліверпуль, причому вже на Енфілді здобули перемогу з рахунком 5:2. А чвертьфінальний раунд розпочинався з гросмейстерських 2:0 удома з Челсі. Минулого тижня у Лондоні повторили цей рахунок. При цьому на внутрішній арені є 1 турнірне завдання: перемогти у фіналі кубка Осасуну. І 4:0 у поєдинку у відповідь раунду 1/2, на полі Барселони, стали окрасою весни. Втім, і в Прімері з'явилася нова інтрига. Атлетіко серією перемог наблизився до сусіда і претендує на 2-ге місце. На активність сусіда вдалося відповісти, вигравши у Кадіса, а потім – і у Сельти.

Статистика особистих зустрічей

У 2019-му році, перед вильотом із Прімери, Жирона примудрилася виграти в Мадриді. А у жовтні, повернувшись туди, оформили 1:1 у Мадриді.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають, що новачок із Каталонії зупинить свого суперника зі столиці. Рекомендуємо ставити на Реал при форі -1 гол з коефіцієнтом - 1,96.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вова Бок
Циганков заб'є п'ятою, чую
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Гоча Молча
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Remark
Ставка: Реал ИТБ1
Прогноз: 1-4/0-3/0-5
fitnes_sports066
Гол+пас сейчас 9 очков в 11 играх надо улучшить показатели 
Calm
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил