Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 25 квітня 2023, 05:47
14419
7

Баварія може звільнити Тухеля. Відома умова

Мюнхенцям не все подобається

| Оновлено 25 квітня 2023, 05:47
14419
7
Баварія може звільнити Тухеля. Відома умова
Getty Images/Global Images Ukraine. Томас Тухель

Керівництво мюнхенської «Баварії» роздумує над тим, аби відправити у відставку нового головного тренера команди Томаса Тухеля.

Піти на такий крок на «Альянц Арені» готові будуть у тому випадку, якщо команда під керівництвом Тухеля не зможе виграти чемпіонський титул у чемпіонаті Німеччини.

Як відомо, Томас Тухель очолив команду в березні, замінивши на тренерському містку Юліана Нагельсманна. У нового тренера був великий кредит довіри, але зараз він на тлі провальних результатів стрімко зменшується. За Тухеля «Баварія» вилетіла з Ліги чемпіонів, програвши «Манчестер Сіті» у чвертьфіналі, а також завершила боротьбу в Кубку Німеччини, поступившись «Фрайбургу».

Наразі «Баварія» у турнірній таблиці німецької Бундесліги посідає 2-ге місце з 59 очками. Лідирує «Боруссія» Дортмунд, у якої 60 пунктів.

Оцініть матеріал
(109)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vitaliy88
Не зрозуміле рішення керівництва Баварії, навіщо було звільняти тренера, брати нового щоб його згодом також звільняти. Вирішили піти стопами Челсі
Serhii P.
Не потрібно було навіть наймати
Умник
Конченые Кан и Салихамиджич
AndiM
В Боруссії залишились такі-собі суперники, так що в них чудовий шанс виграти чемпіонат. З баблом Баварії,такого шансу може не бути ще багато років.
D.Lanskoy
Я зрозумів. Тухель - таємний агент Боруссії Дортмунд в стані ворога! Він же був тренером Боруссії і має давні рахунки з Баварією. І він справляється: ЛЧ провалена, і ось уже і Боруссія очолює табліцу Бундесліги. Якщо без жартів, то більшої дурості я не пам'ятаю. Команда, хоча і важко, але йшла першою в Бундеслізі, шикарно обіграла потужний ПСЖ в Лізі Чемпіонів, молодий талановитий тренер, який вибудовував гарну команду. Єдине виправдання - хтось в керівництві дуже хотів Тухеля і боявся, що він без роботи не залишиться, що його уведе якийсь інший клуб, ті ж Челсі, га.