Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 26 квітня 2023, 02:51
1528
0

Вадим ШАХРАЙЧУК: «Цілі у збірної України не змінилися»

Український тренер – про матч чемпіонату світу з командою Сербії

| Оновлено 26 квітня 2023, 02:51
1528
0
Вадим ШАХРАЙЧУК: «Цілі у збірної України не змінилися»
ФХУ. Вадим Шахрайчук

Головний тренер збірної України Вадим Шахрайчук поділився емоціями від перемоги над командою Сербії (7:0) на чемпіонаті світу у Дивізіоні 1В.

«Молодці, що перемогли сьогодні! Матч складався досить складно: володіли значною перевагою, але не вдавалося забити. Ми багато чого «возили» по кутах, в одній зоні фактично був увесь матч. Потім додали, створили моменти й реалізували їх.

У третьому періоді далася взнаки наша найкраща фізична готовність, тому закинули ще 5 шайб. Рахунком я задоволений, але якістю гри – не зовсім. Я розраховував на більш спокійний перебіг поєдинку.

Цілі не змінилися. Наше завдання – підвищитися в класі. Ми розуміємо, що це не так-то просто. До наших конкурентів, збірної Японії, в якої ми не можемо ніяк виграти, додався Китай, якому ми поступилися. Якщо ми вдало зіграємо два наступні матчі, то в нас буде шанс на підвищення. Постараємося знайти в собі всі сили, щоб здобути таку довгоочікувану перемогу», – розповів Шахрайчук.

Збірна України після двох матчів на чемпіонаті світу у Дивізіоні 1B має 4 очки та посідає третє місце в турнірній таблиці.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.