Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 24 квітня 2023, 21:36
974
0

Аталанта – Рома. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 24 квітня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 24 квітня 2023, 21:36
974
0
Аталанта – Рома. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

24 квітня на «Атлеті Адзуррі д'Італія» пройде матч 31-го туру Серії А, в якому «Аталанта» зустрінеться з «Ромою». Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Аталанта

Команда стає дедалі ближчою до розуміння того, як вона завершить сезон. Вже зрозуміло, що на відміну від минулого розіграшу, виходить повернутися до єврокубків. Щоправда, не варто скидати з рахунків «Болонью», тим більше, що тій 8-го квітня вдома поступилися 0:2. Але все-таки здається, що мінімум 7 місце у підопічних Гасперіні буде. Але наскільки високі шанси мають «бергамаски», щоб досягти чогось більшого? До 2022 року «Богиня» була завсідником Ліги чемпіонів, і явно хотіла повернутися туди. Але якщо в 1-му колі цієї Серії А більш-менш часто клуб тримався в квартеті лідерів або поряд, то з лютого дуже багато було осічок і невдач. З «Фіорентиною» в минулому турі обмежилися лише нічиєю 1:1.

Рома

Клуб давно має на меті повернутися до Ліги чемпіонів. Саме для цього 2 роки тому анонсували повернення до Італії Жозе Моуріньо. Але 1-й сезон «Особливого» у столиці Італії був досить скромний, нехай кінцівку тоді прикрасили перемогою у Лізі конференцій. Зараз же досвідчений португалець прямував до мети двома шляхами поспіль. У Лізі Європи італійці нелегко пробивалися все ближче до фіналу. У 1/4 він зіткнувся з «Феєнордом», з яким, до речі, розіграв титул у дебютному єврокубку 2022-го. І програв у Роттердамі мінімально. Вдома з нідерландцями змогли взяти впевнений реванш, пройшовши до півфіналу. Натомість у Кальчо вдавалося у квітні набирати обертів, особливо порівняно з березнем та трьома поразками у 4-х поєдинках. Поки що цього місяця у «джалоросі» в Серії А стовідсотковий показник: по 3:0 вдома з «Сампдорією» та «Удінезе», 1:0 на полі «Торіно». Це дозволило відірватися і від «Інтера», і від «Мілана».

Статистика особистих зустрічей

У минулому сезоні «Рома» виграла обидва поєдинки. Але у цьому чемпіонаті «Аталанта» перемагала на виїзді.

Прогноз

Букмекерські контори надали помітну перевагу господарям, але гості з Риму круті. Ставимо на те, що гості не програють (коефіцієнт – 1,62).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.