Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
1066
0

Ювентус – Наполі. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 23 квітня о 21:45 за Києвом

Ювентус – Наполі. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

23 квітня на «Альянц Стедіум» пройде матч 31-го туру Серії А, в якому «Ювентус» зустрінеться з «Наполі». Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Ювентус

Команда лише минулого четверга проводила попередній матч - у рамках Ліги Європи. Не секрет, що Массіміліано Аллегрі публічно говорив про намір виграти цей турнір. Але якщо з Ніццею (нехай і з нічиєю в 1-му, домашньому поєдинку) та Фрайбургом у італійців особливо не було проблем, то лісабонський Спортинг змусив попітніти навіть у Турині. А Щесни – налякав, попросивши заміну на рівному місці ще до перерви. Але Перін виявився гідним дублером, не пропустивши, а вже 1 гол вимучили. У Лісабоні ж закінчили стратегічно вигідну нічию. Донедавна здавалося, що незважаючи на єврокубкове навантаження та 15-очковий штраф, Стара Синьйора зможе забратися до топ-4 Кальчо. Але у квітні вона примудрилася програти в обох крайніх турах, не лише Лаціо, а й Сассуоло, ще й у кубку з Інтером зіграли 1:1. Втім, у четвер покарання скасували, і одразу вдалося повернутися на 3-тє місце. Але чи назавжди - розгляд продовжується...

Наполі

Клуб теж останнім часом був поглинений перипетіями єврокубків. Тим більше, що він дістався 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Але там, схоже, забракло досвіду. На Сан-Сіро знову програли Мілану, вже в міжнародному форматі. Але лише 0:1, що залишало шанси на загальний успіх. У результаті вдома партенопеї так і не змогли зробити камбек, лише наприкінці зрівнявши рахунок. Тепер же увага перемикатиметься на Серію А. Точніше, вже більше на зворотній відлік перед неминучим здобуттям довгоочікуваного скудетто. Ну, взято в трьох квітневих турах лише одну перемогу, над Лечче, і Лаціо навіть скоротив відставання. Але про яку гонку за титул можна говорити, якщо між командами 14 очок, при 8 турах, що залишилися?

Статистика особистих зустрічей

У 8 крайніх очних поєдинках Ювентус мав лише 2 перемоги. А у 3-х останніх Наполі набрав 7 очок.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що шанси на перемогу будуть у обох клубів. Але без голів гранди не обійдуться – ставимо на тотал більше 2,0 голів із коефіцієнтом – 1,65.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.