Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Англії
23.04.2023 18:30 – FT 0 : 0
6 : 7 Серія пенальті Серія пенальті
Англія
| Оновлено 17 сiчня 2024, 13:33
1429
2

Брайтон – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч Кубку Англії

Ганьба в Севільї в обмін на Кубок Англії?

| Оновлено 17 сiчня 2024, 13:33
1429
2
Брайтон – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч Кубку Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 23 квітня, у Лондоні на стадіоні «Вемблі» відбудеться матч півфіналу Кубка Англії з футболу, у якому зіграють «Брайтон» та «Манчестер Юнайтед». Стартовий свисток рефері Крейга Поусона з Ротерема прозвучить о 18:30 за київським часом.

Брайтон


Успіхи команди за ходом сезону визначається лише двома показниками – амбіціями та реальними результатами, які ці амбіції підкріплюють. «Брайтон» під керівництвом Грема Поттера починав багатообіцяюче і в підсумку тренер міцного середняка, безперервне перебування якого в «еліті» триває всього шостий сезон, вирушив підкорювати нові вершини на чолі лондонського «Челсі». Чим закінчилась ця пригода, ми всі чудово знаємо, але це вже не проблема «чайок». У них тим часом розпочався несподіваний роман з італійським фахівцем Роберто Де Дзербі, який після виходу з донецького «Шахтаря» пішов на підвищення за рівнем чемпіонату, замість повернення до рідної Серії A.

Як показав перебіг подій цього сезону, екс-наставник «гірників» та його новий клуб зовсім не пошкодували про експериментальну співпрацю. Де Дзербі одразу від моменту свого прибуття почав вибудовувати власні порядки в колективі, місця в якому одразу не знайшлося лідеру команди Троссару, який перейшов до «Арсенала». Натомість по-справжньому розквітнув на його позиції японець Мітома, результативні дії якого забезпечували успіх команді вже у багатьох іграх.

Усі ці успішні виступи більшою мірою маю відношення до Прем'єр-ліги, де «чайкам» залишилося якихось чотири очки до зони єврокубків при тому, що вони мають найменшу кількість зіграних матчів серед усіх команд чемпіонату. Це відкриває «Брайтону» неймовірне вікно можливостей наприкінці сезону – потрапити на міжнародну арену якщо не за підсумками перемоги в Кубку, то через чемпіонат. До речі, успіх у підборі суперників супроводжує команду Де Дзербі саме у найстарішому клубному турнірі світу – окрім «Ліверпуля», справді статусних опонентів у команди ще не було.

Манчестер Юнайтед


«Манчестер Юнайтед» теж не має особливих передумов для того, щоб скаржитися на свій турнірний шлях у Кубку Англії. У команди Еріка тен Гага, можливо, було трохи більше суперників безпосередньо з «елітного» дивізіону, але «Евертон», «Вест Гем» та «Фулгем» (тричі по 3:1) цього сезону зможуть скласти конкуренцію лише в сукупній чисельній перевазі. До речі, ніколи не здогадаєтеся, із яким саме рахунком «Червоні дияволи» обіграли на своєму шляху «Редінг» із Чемпіоншипу. Збіг?

Утім, «Манчестер Юнайтед» зараз точно не до жартів. Причиною цього стала огидна гра команди тен Гага посеред цього тижня в Севільї проти однойменно іспанського колективу в рамках чвертьфіналу Ліги Європи УЄФА (0:3). «Червоні дияволи» таким чином залишилися без можливості завоювати черговий трофей за ходом поточного сезону, тоді як Кубок англійської ліги ризикує опинитися на самоті за підсумками кампанії.

Очевидно, що в першому сезоні на посаді головного тренера одного з найпопулярніших клубів світу Тен Гаг хоче показати себе з найкращого боку перед фанатами. Але для цього «Юнайтед» потрібні трофеї, а внутрішні кубкові змагання лише за сумісного успіху матимуть хоч якийсь авторитет. У чемпіонаті в клубу з Манчестера справи йдуть ще більш-менш і всі потроху почали забувати про ганьбу на «Енфілді» на початку березня.

Орієнтовні склади


«Брайтон»: Санчес – Еступіньян, Данк, Вебстер, Гросс – Мак Аллістер, Кайседо – Мітома, Енсісо, Марч – Велбек.

«Манчестер Юнайтед»: де Хеа – Маласія, Шоу, Ліндельоф, Ван-Бісака – Еріксен, Каземіро – Рашфорд, Фернандеш, Антоні – Веггорст.

Не зіграють: Велтман, Лаллана, Лемпті, Сарм'єнто, Фергюсон, Стіл – Варан, Гарначо, ван де Бек, Мартінес, Гітон, Мактоміней.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку колектив Роберто Де Дзербі втретє поспіль обіграє суперників. Нашою ставкою буде позиція – Прохід «Брайтона» з коефіцієнтом 1.81.

23 квітня, неділя

«Брайтон» – «Манчестер Юнайтед»
Лондон. «Вемблі». 18:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Крейг Поусон (Ротерем, Англія)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?
Футбол | 02 травня 2024, 00:23 1
Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні
Футбол | 01 травня 2024, 06:50 11
Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні

Олексій Сливченко – про оренду молодого венесуельського бомбардира «гірників» до «Цинциннаті»

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Old  Т
Точняк! Не набегались парни.
Old  Т
Сити с Шеффилдом вытоптали газон Уэмбли и теперь как на нём играть?  Залили наверное водой на ночь, что  бы трава поднялась, а сегодня будут скользить.  Боюсь, что придётся им скользить и в добавочных таймах.  Но Сити как то пополам, кто из них пройдёт.