Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
808
1

Львів – Металіст 1925. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Одна з команд може перервати свій затяжний безвиграшний серіал

Львів – Металіст 1925. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю, 23 квітня, «Львів» на стадіоні «СКІФ» зіграє матч 22-го туру УПЛ проти «Металіста 1925». «Містяни», які замикають турнірну таблицю, не перемагають в чемпіонаті 6 ігор поспіль, а безвиграший «рекордний» серіал харківського клубу нараховує вже 8 матчів.

Львів

Місяць тому Анатолій Безсмертний повернувся на тренерський місток «Львова» і відтоді його підопічні ще очок не набирали, зазнавши чотири поразки від команд, які борються за призові місця в чемпіонаті. Після останньої гри з «Шахтарем» тренер «містян» зазначив: «Поки ми на останньому місці, але все, що нас не вбиває, робить сильнішими. Старатимемося набирати очки в наступних іграх, але рук не опускатимемо. Ситуація дійсно дуже важка, та ми будемо в кожному матчі битися за очки. Скажу, що з цими хлопцями можна йти в бій – характер є».

Загалом безвиграшна серія «Львова» триває 6 ігор: нічия та 5 поразок. Пропускний серіал підопічних Анатолія Безсмертного так само триває 6 ігор, причому містяни пропускають не менше двох голів за гру. Воротар «Львова» Олександр Рибка може пропустити 100-й гол в УПЛ (ще 2 м’ячі). Через дискваліфікацію пропустить цю гру один з лідерів «Львова» Максим Грисьо.

Металіст 1925

Підопічні Едмара не знають смаку перемог в УПЛ впродовж 8-ми ігор: 5 нічиїх та 3 поразки. Крім цього, гравці харківського клубу не можуть забити гол протягом 431 хвилини. Після чергового безгольового матчу з «Олександрією» головний тренер «Металіста 1925» зазначив: «Ми над цим працюємо на тренуваннях, особливо над завершенням атак. Ми всі хочемо забитих м'ячів, підказуємо нашим молодим гравцям, щоб нарешті їх прорвало і забивали у іграх». Для «Металіста 1925» це буде ювілейна, 40-а, гра в УПЛ, в якій не зможе брати участі дискваліфікований Максим Жичиков.

Статистика зустрічей

«Львів» лише третій раз зустрінеться з «Металістом 1925», а попередні дві зустрічі завершувалися внічию. Попередня домашня гра «Львова» з харківським клубом відбулася 19 вересня 2021 року і завершилася без забитих голів – 0:0. Матч першого кола поточного чемпіонату був вже врожайним на голи – 2:2. У складі «металістів» відзначилися Ярослав Мартинюк та Ростислав Русин, у містян – Владислав Бугай і один гол у свої ворота забив захисник «Металіста 1925» Микита Безуглий.

Феміда

Арбітром матчу призначено Віктора Копієвського (Кропивницький), який провів 56 ігор в УПЛ. Раніше «Львів» при Копієвському відіграв 10 матчів в чемпіонатах, здобувши одну перемогу, двічі зігравши внічию та сім разів поступившись суперникам. «Металіст 1925» же при цьому арбітру провів одну гру в УПЛ, поступившись у минулому сезоні «Ворсклі».

Прогноз на протистояння

«Львів», враховуючи його перебування на дні турнірної таблиці, гратиме на перемогу. З іншого боку, «Металіст 1925» віддалений від «зони вильоту» лише на три очки. Спрогнозуємо бойову нічию у цьому матчі.

Орієнтовні склади:

«Львів»: Рибка, Габріель, Никитюк, Дитятьєв, Кузик, Мильченко, Алібеков, Богунов, Бугай, Свржняк, Бєляєв.

«Металіст 1925»: Сидоренко, Є. Ткачук, Безуглий, Курило, Капінус, Габелок, Русин, Кравченко, Мартинюк, Дмитренко, Бичек.

23 квітня, неділя

«Львів» – «Металіст 1925»
Львів. Стадіон «СКІФ». 13:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports+»
Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)
ЛЬВІВ – МЕТАЛІСТ 1925. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
НЕ прогнозируемый матч. Львов пропускает постоянно, но у Металла такая атака, что они не забивают. Ставки тут не будет, просто прогноз пальцем в небо: 2-0-2 или 1-1.