Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 22 квітня 2023, 12:15
1017
0

Ігор КОСТЮК: «Ми розкривали фланги Шахтаря та через них атакували»

Головний тренер «Динамо» U19 прокоментував перемогу у матчі із «Шахтарем»

| Оновлено 22 квітня 2023, 12:15
1017
0
Ігор КОСТЮК: «Ми розкривали фланги Шахтаря та через них атакували»
ФК Динамо Київ. Ігор Костюк

Наставник «Динамо» U19 Ігор Костюк поділився враженнями від перемоги над донецьким «Шахтарем» з рахунком 3:2.

«Завжди, коли перемагаємо, ми задоволені. Сьогодні радує, що хлопці здобули максимальний результат і виконали те, про що ми з ними домовлялися. Були швидкі переходи із оборони в атаку, власне, цим ми і скористалися та забили свої м’ячі. Радує те, що хлопці вже тримають баланс, розуміють коли потрібно пресингувати, а коли – відходити назад. Ви бачите, до нашого складу приєдналися Яцик, Боль, Малиш – це системоутворюючі гравці нашої команди, вони якраз і тримають баланс.

Ми розкривали фланги суперника і через них атакували. Просили наших гравців про те, що якщо будуть швидкі атаки, розганяти їх саме через фланги. У першому таймі до голу призвело те, що ми награємо на тренуваннях – подача з флангу. Був відскок м’яча і високий рівень концентрації у штрафному майданчику – якраз те, що й потрібно для нападника Дмитра Кремчаніна, який сьогодні грав на цій позиції. Він найшвидше за всіх зорієнтувався у ситуації і добив м’яч у ворота.

У другому таймі ми знову побачили швидкісну атаку через фланг, подачу і гол Самби Діалло, який її замкнув. А коли забивали втретє, ми високо пресингували суперника, перехопили м’яч, розвернули атаку в середину і створили кількісну перевагу. Малиш міг віддати передачу на Самбу, який добре створював перевагу таким чином, що захисник суперника не розумів, що йому робити – перекривати Діалло, чи зустрічати Малиша. Але Навін розпорядився цим моментом сам, і завдяки індивідуальним діям забив гол».

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.