Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 23 квітня 2023, 00:33
564
0

Реал Мадрид – Сельта. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 22 квітня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 23 квітня 2023, 00:33
564
0
Реал Мадрид – Сельта. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

22 квітня на «Сантьяго Бернабеу» пройде матч 30-го туру Прімери, в якому «Реал» (Мадрид) зустрінеться із «Сельтою». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Реал (Мадрид)

Клуб буде наприкінці сезону повністю захоплений спробою захистити статус переможця Ліги чемпіонів. І загалом гонка за Вухатим складається вдало. Зрозуміло, що без проблем вийшли із групи з Шахтарем, Рейнджерс (Глазго) та РБ Лейпциг. Ну, а у плей-оф іспанці спеціалізувалися на англійцях. Спочатку вони не залишили шансів противнику з торішнього фіналу, Ліверпулю (хоча спочатку пропустили двічі на Енфілді), а потім розбили вдома Челсі. У Лондоні рахунок 2:0 на користь іспанців повторився. При цьому здавалося, що на внутрішній арені залишається лише виграти кубок – там залишився лише вирішальний поєдинок зі скромною Осасуною. Але з'являється мотивація і на Прімеру. Ні, Барселона давно пішла у відрив. Але наблизився Атлетіко, а не хочеться фінішувати за спиною сусідів та противників. Кадіс у минулому турі перемогли впевнено, гросмейстерськи – 2:0.

Сельта

Команда загалом видала звичний для себе сценарій футбольного сезону. Спочатку був невдалий старт, потім – зміна наставника (цікаво, що у 2021-му Едуардо Коудет примудрився уникнути відставки, хоча тоді результати були скромними), та спроба збудувати гру заново. Це вийшло до зими. Проте прогрес у грі галісійців став дуже помітним, і це, безумовно, заслуга нового тренера, Карлуша Карвальяла. Навесні вже було зрозуміло. що виліт у Сегунду не загрожує. Але все одно Яго Аспас і компанія змогли продовжити свою безпрограшну серію, що тривала. Але минулого туру, після пари нічиїх, програли вдома немотивованій Мальорці.

Статистика особистих зустрічей

Після травня 2014-го року Сельта жодного разу не виграла у Прімері, і лише одного разу перемагала у кубку Іспанії. Усі 5 крайніх матчів залишилися за вершковими.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають на боротьбу в парі. Сельта, схоже, вирішила остаточно згорнути боротьбу цього сезону. Ставимо на перемогу господарів у 1-му таймі та матчі з коефіцієнтом – 1,86.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.