Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 22 квітня 2023, 17:21
865
0

Ліверпуль – Ноттінгем Форест. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 22 квітня о 17:00 за Києвом

| Оновлено 22 квітня 2023, 17:21
865
0
Ліверпуль – Ноттінгем Форест. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

22 квітня на «Енфілд» пройде матч 32-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ліверпуль» зустрінеться з «Ноттінгем Форест». Старт поєдинку заплановано на 17:00 за київським часом.

Ліверпуль

Клуб уже поступово починає більше думати не про нинішній сезон, а про підготовку до наступного. Причому без надмірного оптимізму. З чуток, здавалося б, узгоджений вже перехід Беллінгема накривається, з прагматичної причини: Джуд дуже дорогий. Про це говорить і Клопп, що нещодавно заявив про те, що мерсисайдцям доведеться працювати в рамках бюджету. Це при тому, що червоним явно потрібно перебудувати склад, і не тільки купити нового хавбека. Все, що вийшло зараз – це виграти Суперкубок, ще на початку сезону. Але це давно компенсували ранніми вильотами з кубків та Ліги чемпіонів. Ну, а в АПЛ найгірший рік за останні сезони. Втім, у понеділок вдалося рознести Лідс, і Юрген дуже високо оцінив гру своєї команди.

Ноттінгем Форест

Команда назавжди стала легендою футболу, коли виграла двічі поспіль Кубок європейських чемпіонів – і зараз подібних прикладів можна перерахувати на пальцях. З іншого боку, нинішні реалії такі, що лісники майже чверть століття, з кінця 90-х, не грали у Прем'єр-Лізі, а повернулися туди лише за підсумками минулого сезону, а то й через сито плей-оф. Не все виходило на новому рівні, але до зими здавалося, що Стіву Куперу вдалося побудувати боєздатний колектив. Ось тільки після програних півфіналів Кубка Ліги стався новий спад. Перемога над Лідсом, ще 5 лютого, стала останньою. Після цього були нічиї та поразки, і останніх було більше. Ось і з Манчестер Юнайтед видали очікувані 0:2.

Статистика особистих зустрічей

Рік тому, у березні 2022-го, Ліверпуль вигравав у кубку. Але восени клуб, що повернувся в АПЛ, примудрився обіграти гранда за рахунок єдиного голу Авонійї.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що червоні знову зможуть виграти. З урахуванням слабкості лісників, ставимо на перемогу господарів при форі -2 голи з коефіцієнтом – 1,87.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: Бєлік ударив 70-річного Іщенка після гри Шахтар U19 – Динамо U19
Футбол | 10 травня 2024, 22:37 45
Джерело: Бєлік ударив 70-річного Іщенка після гри Шахтар U19 – Динамо U19

Юніори донецького «Шахтаря» програли київському «Динамо» з рахунком 1:2

Україна обіграла Францію й посіла перше місце в групі ЧЄ-2024 із socca
Інші види | 10 травня 2024, 23:59 2
Україна обіграла Францію й посіла перше місце в групі ЧЄ-2024 із socca

Суперником України у 1/8 фіналу буде команда Німеччини

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.