Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 21 квітня 2023, 19:35
8638
6

Сем ЕЛЛАРДАЙС: «Зінченко і Жезус переломили хід боротьби за титул в АПЛ»

Відомий тренер – про роль новачків «Арсенала»

| Оновлено 21 квітня 2023, 19:35
8638
6
Сем ЕЛЛАРДАЙС: «Зінченко і Жезус переломили хід боротьби за титул в АПЛ»
Getty Images/Global Images Ukraine. Сем Еллардайс

Відомий британський тренер Сем Еллардайс оцінив вплив трансферів Олександра Зінченка та Габріела Жезуса на чемпіонську гонку в АПЛ:

«Можливо, Артета був єдиним менеджером, якому Гвардіола продав би цих двох гравців. Але думаю це більше не повториться.

Дійсно, Зінченко та Жесус повністю переломили хід боротьби за титул цього сезону, і рішення «Сіті» продати «Арсеналу» цих гравців мало негативні наслідки для «містян».

Звичайно, було важко передбачити, що команда, яка посіла п’яте місце в минулому сезоні, миттєво стане претендентом на титул, але гравці світового класу можуть трансформувати таку команду.

Гвардіола зробив велику помилку, продавши супернику двох зіркових гравців, і ми майже впевнені, що він більше не повторить таку ж помилку».

Оцініть матеріал
(62)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Я с ним не согласен!
VitosKH
Смотрю сегодня тоже переломили с первой командой с конца
luceorius
  Така думка Еллардайса має ознаки замовленої - якщо навіть глядачі ( притомні ) не вважають обох зірками, то професіонал мав би реальніше дивитись на речі. Очевидно, Леоненко мав рацію, коли писав про проплачені статті.
Octopus
Теперь когда шансы на чемпионство висят на волоске очень глупо как Аллардайс и десятки говорящих голов до него твердить как попугай, что Зинченко и Жезус кардинально изменили команду. Особой разницы между 2 и 5 местом в АПЛ нет, за него титул не дают. Второе место станет еще обидней, чем то пятое, вызовет огромный шквал критики. Нет, прогресс Арсенала очевиден, но его высокое место больше из-за ослабления конкурентов - Ливерпуля, Челси и Тоттенхэма в этом сезоне. Канониров не хватило ни на один турнир кроме АПЛ.
Примечательно, что пелена начала спадать и некоторые английские болельщики Арсенала после последнего матча уже писали, что Зинченко ненадежный и нужен кто-то посильнее в пару к Тирни, но многие все еще надеются на него.